Tuxum va ko’katli tez tayyor bo’ladigan pirojkalar
Masalliqlar:
-
xamiri uchun
-
2 ta tuxum
-
50 gramm guruch uni
-
20 gramm kepak
-
100 gramm kefir
-
0,5 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
ta'bga ko'ra tuz
-
asosi uchun
-
1 ta qaynatilgan tuxum
-
15 gramm pishloq
-
bir necha shivit shoxchalari
Yo’nalishlar
Ushbu quyma pirojkalar retsepti o’z sog’lig’iga befarq bo’lmagan, iste’mol qilingan kaloriyalarga e’tibor beradigan insonlar uchun mos keladi.
Bunday pirojkalar mazali nonushta yoki kechki ovqat o’rnini bemalol bosa oladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 7 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
2 ta tuxum | |
50 gramm guruch uni | |
20 gramm kepak | |
100 gramm kefir | |
0,5 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
ta'bga ko'ra tuz | |
asosi uchun |
|
1 ta qaynatilgan tuxum | |
15 gramm pishloq | |
bir necha shivit shoxchalari |
Idishda guruch uni, kepak, qabartma va bir chimdim tuzni aralashtiramiz.
Tuxumni ozroq ko'pirtirib, kefir solamiz. So'ngra quruq va suyuq mahsulotlarni aralashtiramiz. Xamir oladyalar xamiriga o'xshash konsistensiyada bo'lishi kerak.
Asosi uchun tuxumni qaynatib, shivit va tuxumni mayda qilib to'g'raymiz. Pishloqni qirg'ichdan o'tkazib, yaxshilab aralashtiramiz.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
2 ta tuxum | |
50 gramm guruch uni | |
20 gramm kepak | |
100 gramm kefir | |
0,5 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
ta'bga ko'ra tuz | |
asosi uchun |
|
1 ta qaynatilgan tuxum | |
15 gramm pishloq | |
bir necha shivit shoxchalari |