Nonushta uchun tez tayyor bo’ladigan pirog
Masalliqlar:
-
4 ta tuxum
-
1 choy qoshiq tuz
-
300 millilitr sut
-
100 millilitr o'simlik yog'i
-
260-300 gramm un
-
10 gramm qabartma (razrixlitel)
-
nachinkasi uchun
-
150 gramm istalgan pishloq
-
100-150 gramm qaynatilgan kolbasa
-
150 gramm piyoz
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
100 gramm pomidor
-
istalgan ko'katlar
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
Yo’nalishlar
Ushbu tez tayyor bo’ladigan pirog – nonushtaga tayyorlash uchun juda qulay, kam vaqtni talab qiladi, ammo juda mazali bo’lib chiqadi.
Uni tayyorlash uchun mahsulotlar har bir uyda topilishi aniq. Aytgancha, siz o’zingizning ta’bingizga qarab nachinkasiga yangi mahsulotlar qo’shishingiz mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 30 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
300 millilitr sut | |
100 millilitr o'simlik yog'i | |
260-300 gramm un | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
nachinkasi uchun |
|
150 gramm istalgan pishloq | |
100-150 gramm qaynatilgan kolbasa | |
150 gramm piyoz | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
100 gramm pomidor | |
istalgan ko'katlar | |
ta'bga ko'ra tuz va murch |
Idishga tuxum, sut va tuz solib, aralashtiramiz.
O'simlik yog'i quyib, so'ngra elangan un va qabartma solamiz va aralashtiramiz.
Nachinka tayyorlaymiz:
Kolbasa va pomidorlarni mayda to'rtburchak shaklida to'g'raymiz, pishloqni qirg'ichdan o'tkazamiz.
Piyozni ham to'rtburchak shaklida to'g'rab, ozroq o'simlik yog'ida qizartirib qovurib olamiz.
Ko'katni mayda qilib to'g'raymiz.
Masalliqlar:
4 ta tuxum | |
1 choy qoshiq tuz | |
300 millilitr sut | |
100 millilitr o'simlik yog'i | |
260-300 gramm un | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
nachinkasi uchun |
|
150 gramm istalgan pishloq | |
100-150 gramm qaynatilgan kolbasa | |
150 gramm piyoz | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
100 gramm pomidor | |
istalgan ko'katlar | |
ta'bga ko'ra tuz va murch |