fbpx
Batafsil fotoretsept: glazurli pryaniklar

Batafsil fotoretsept: glazurli pryaniklar

Masalliqlar:

  • Glazur uchun

Yo’nalishlar

Glazurli shokoladli pryaniklar – nafaqat bolalar, balki kattalar sevadigan pishiriq. Bu usul bo’yicha ular juda lazzatli bo’ladi. Yumshoq, ichi havoli, tashqi esa shakarli glazur bilan qoplangan.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
250 millilitr iliq sut
1 ta tuxum
170 gramm shakar
270 gramm un
20 gramm kakao kukuni
0,5 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qabartma
40 millilitr o'simlik yog'i
Glazur uchun
250 gramm shakar
100 millilitr suv
Qadam 1
Tugallandi

Barcha masalliqlarni tayyorlaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Idishda iliq sut, shakar va tuxumni aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Kakao, qabartma, tuz va oz-ozdan un qo’shib, aralashtiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

O’simlik yog’i qo’shib, yopishqoq xamir qoramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qo’llarni unlab, dumaloqchalar yasaymiz va pergament qog’ozi solingan patnisga teramiz.

Qadam 6
Tugallandi

180С gacha qizdirilgan pechga 15-20 daqiqaga qo’yamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Tovada shakar va suvni aralashtiramiz. O’rtacha olovda, tinmay aralashtirib 15 daqiqa davomida qaynatamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Pryaniklarni birma-bir glazurga solib, panjaraga teramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Glazur butunlay qurib oqarishi kerak.

Yoqimli ishtaha!

  • 40 daqiqa
  • Portsiya 15
  • O’rtacha
  • 180С

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
250 millilitr iliq sut
1 ta tuxum
170 gramm shakar
270 gramm un
20 gramm kakao kukuni
0,5 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qabartma
40 millilitr o'simlik yog'i
Glazur uchun
250 gramm shakar
100 millilitr suv
oldingi
Videoretsept: qizil lavlagidan salat
keyingi
Videoretsept: tunets balig’idan salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.