fbpx
Qiyma va qo’ziqorinli sho’rva

Qiyma va qo’ziqorinli sho’rva

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qiyma va qo’ziroqin bilan tayyorlaniladigan mana bunday sho’rva salqin kunlarda juda yoqadi. Shuningdek bunday taom ta’m jihatidan oddiy sho’rvalardan keskin farq qiladi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 38 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

1 bosh piyoz
2 ta bulg'or qalampiri
500 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga qarab italyancha xushbo'y ziravorlar
400 gramm pomidor
1 osh qoshiq pomidor pastasi
1,2 litr suv
200 gramm shampinyon
yarim bog' yashil rayhon
50 gramm pishloq
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugllandi

Tovaga yog' solib qizdiramiz va mayda to'g'ralgan piyozni solib, qovurib olamiz. Ustidan mayda to'g'ralgan bulg'or qalampirini solamiz va o'rtacha olovda 3-4 daqiqa davomida qovuramiz.

Qadam 2
Tugllandi

Qiymani solamiz va tillarangga kirgunicha qovuramiz. So'ng pomidor va sarimsoqpiyozni qirg'ichdan chiqarib solamiz. Tomat pastasini ham solib, yaxshilab aralashtirib olamiz. Suv quyib, qaynash darajasiga keltiramiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tuz, murch va xohishga qarab ziravorlardan sepamiz. Olovni pasaytirib, 30-35 daqiqa davomida pishiramiz.

Qadam 4
Tugllandi

Pishishiga 10 daqiqa qolganda to'g'ralgan rayhon va shampinyonlarni solamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Ustidan qirg'ichdan chiqarilgan pishloq sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bosh piyoz
2 ta bulg'or qalampiri
500 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
ta'bga qarab italyancha xushbo'y ziravorlar
400 gramm pomidor
1 osh qoshiq pomidor pastasi
1,2 litr suv
200 gramm shampinyon
yarim bog' yashil rayhon
50 gramm pishloq
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Videoretsept: Olmali pirog (Svetayevskiy)
keyingi
Moshxo’rdali krem-sho’rva

Fikringiz