fbpx
Dungan qalampirlaridan gazak

Dungan qalampirlaridan gazak

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Dungan qalampiri va qiymadan tayyorlanilgan ajoyib yegulik retseptini taqdim etamiz. Uni o’zini taom sifatida ham, taomga qo’shimcha gazak sifatida ham tortishingiz mumkin.

Qalampirning achchiqqina ta’miga qaramasdan ularni yeb to’ymaysiz.

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 15 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
6-8 dona dungan qalampiri
300 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta tuxum
2 osh qoshiq un
0,5 choy qoshiq tuyilgan kashnich
ta'bga qarab tuz
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Har bir dungan qalampirlarini teng ikkiga bo'lib, ichidagi urug'chalaridan tozalaymiz.

Tavsiya: Bunda albatta qo'lqopdan foydalaning.

Qadam 2
Tugallandi

Qiymaga tuz va kashnichni seping, mayda to'g'ralgan sarimsoqpiyozni solib aralashtirib oling.

Qadam 3
Tugallandi

Qalampirlarning ichiga qiymali aralashmadan solib chiqamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tuxumga bir chimdim tuz va unni solib, venchikda yaxshilab ko'pirtirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qiyma solingan qalampirlarni hamma tomonini tuxumli aralashmaga botirib olamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Yog' solib qizdirilgan tovaga qalampirlarni qiymali tomonini solib, 3 daqiqa qovurib olamiz. So'ng ag'darib, yana 3 daqiqa qovurib olamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Tayyor yegulikni non va savzavotlar bilan birga tortamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 30 daqiqa
  • Portsiya 4
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
6-8 dona dungan qalampiri
300 gramm mol go'shtidan qiyma
2 ta tuxum
2 osh qoshiq un
0,5 choy qoshiq tuyilgan kashnich
ta'bga qarab tuz
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Pishirilgan qizil bulg’or qalampiri
keyingi
Videoretsept: «Shaftoli» pishirig’i

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.