Italyancha salat
Masalliqlar:
-
1 bog' salat bargi
-
1 ta qizil bulg'or qalampiri
-
2 ta bodring
-
150 gramm pomidor cherry
-
150 gramm qattiq pishloq
-
100 gramm dudlangan kolbasa
-
70 gramm zaytun mevasi
-
Zapravka uchun
-
30 millilitr zaytun yog'i
-
3 osh qoshiq limon sharbati
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
0,5 choy qoshiq oregano
-
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
20 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i
-
0,5 choy qoshiq qora murch
-
0,5 choy qoshiq shakar
Yo’nalishlar
Juda oson tayyorlanadigan sabzavotlar, ko’kat, kolbasa va pishloqdan iborat salat. Salatning siri – zaytun yog’ilik xushbo’y aralashmasida.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
1 bog' salat bargi | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
2 ta bodring | |
150 gramm pomidor cherry | |
150 gramm qattiq pishloq | |
100 gramm dudlangan kolbasa | |
70 gramm zaytun mevasi | |
Zapravka uchun |
|
30 millilitr zaytun yog'i | |
3 osh qoshiq limon sharbati | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq oregano | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
20 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
0,5 choy qoshiq shakar |
Idishda zaytun yog’i, limon sharbati, qirg’ichdan o’tkazilgan parmezan pishlog’i, presslangan sarimsoq, shakar va ziravorlarni aralashtiramiz.
Salat barglarini kesamiz. Bulg’or qalampiri, bodring, pishloq va kolbasani kubik shaklda to’g’raymiz.
Pomidor va zaytunni o’rtasidan bo’lamiz.
Masalliqlar:
1 bog' salat bargi | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
2 ta bodring | |
150 gramm pomidor cherry | |
150 gramm qattiq pishloq | |
100 gramm dudlangan kolbasa | |
70 gramm zaytun mevasi | |
Zapravka uchun |
|
30 millilitr zaytun yog'i | |
3 osh qoshiq limon sharbati | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq oregano | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
20 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
0,5 choy qoshiq shakar |