«Kokos va shokolad» pechenyesi
Masalliqlar:
-
100 gramm kokos qirindisi
-
2 ta tuxum
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
60 gramm shakar
-
100 gramm un
-
bir chimdim tuz
-
70-80 gramm istalgan shokolad
-
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
30 gramm eritilgan sariyog'
Yo’nalishlar
Shokolad qo’shib pishiriladigan kokosli pechenye retsepti bilan bo’lishmoqchimiz. Tez tayyor bo’ladigan ushbu pechenye yorqin kokos isiga to’yingan bo’lib, ajoyib ko’rinishga ham egadir.
Ushbu pechenye uchun ham qora, ham sutli shokolad mos keladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 27 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
100 gramm kokos qirindisi | |
2 ta tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
60 gramm shakar | |
100 gramm un | |
bir chimdim tuz | |
70-80 gramm istalgan shokolad | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
30 gramm eritilgan sariyog' |
Tuxumni shakar bilan yaxshilab ko'pirtiramiz.
So'ngra kokos qirindisi, tuz, eritilgan sariyog' va vanil shakarini solib, aralashtiramiz.
Unni qabartma bilan aralashtirib, asosiy massaga qo'shamiz.
Oxirida mayda bo'laklarga bo'lingan shokolad qo'shib, aralashtiramiz.
Qo'limizni ho'llab, 12-14 dona o'rtacha dumaloqlar hosil qilamiz.
Masalliqlar:
100 gramm kokos qirindisi | |
2 ta tuxum | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
60 gramm shakar | |
100 gramm un | |
bir chimdim tuz | |
70-80 gramm istalgan shokolad | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
30 gramm eritilgan sariyog' |