Osiyocha lapshali frikadelkalar
Masalliqlar:
-
frikadelka uchun
-
500 gramm mol go'shtidan qiyma
-
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga ko'ra tuz
-
30 gramm maydalangan suxari
-
1 ta tuxum
-
2 osh qoshiq o'simlik yog'iqovurish uchun
-
qaylasiga
-
2 osh qoshiq kunjut yog'i
-
0,5 choy qoshiq yanchilgan achchiq qalampir
-
0,5 choy qoshiq yanchilgan qora murch
-
bir chimdim tuz
-
0,5 choy qoshiq maydalangan zanjabil
-
1 choy qoshiq guruch sirkasi
-
2 osh qoshiq soya qaylasi
-
125 millilitr tovuqli bulyon
-
5 osh qoshiq shakar
-
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
-
300 gramm tuxumli lapsha
-
1 osh qoshiq oq kunjutustiga sepish uchun
-
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari
Yo’nalishlar
Sizlarning e’tiboringizga boy va ajoyib ta’mga ega Osiyocha taomni taqdim etamiz.
Bunday g’ayrioddiy frikadelkalarning siri uning maxsus qaylasidadir. Ushbu qaylani siz uyda bemalol tayyorlay olasiz. Faqatgina bizning retseptimizdan uni qanday tayyorlanishini bilib olsangiz bas.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 55 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
frikadelka uchun |
|
500 gramm mol go'shtidan qiyma | |
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga ko'ra tuz | |
30 gramm maydalangan suxari | |
1 ta tuxum | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
qaylasiga |
|
2 osh qoshiq kunjut yog'i | |
0,5 choy qoshiq yanchilgan achchiq qalampir | |
0,5 choy qoshiq yanchilgan qora murch | |
bir chimdim tuz | |
0,5 choy qoshiq maydalangan zanjabil | |
1 choy qoshiq guruch sirkasi | |
2 osh qoshiq soya qaylasi | |
125 millilitr tovuqli bulyon | |
5 osh qoshiq shakar | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
300 gramm tuxumli lapsha | |
1 osh qoshiq oq kunjut | |
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari |
Idishda qiyma, tuxum, suxari, ko'k piyoz, tuz va maydalangan sarimsoqpiyozni aralashtiramiz.
Qiymadan yong'oq kattaligidagi koptokchalar hosil qilamiz.
Tovada 2 osh qoshiq o'simlik yog'ini qizdirib, frikadelkalarni ikki taraflama qizartirib qovurib olamiz. So'ngra likopchaga olib, chetga olib qo'yamiz.
O'sha tovaga qaylaga kerakli barcha mahsulotlarni solib, ustidan qovurilgan frikadelkalarni solamiz. Tova ustini yopgan holda, massa quyilgunicha pishiramiz.
Sho'r suvda lapshani pishirib olamiz.
Masalliqlar:
frikadelka uchun |
|
500 gramm mol go'shtidan qiyma | |
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga ko'ra tuz | |
30 gramm maydalangan suxari | |
1 ta tuxum | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
qaylasiga |
|
2 osh qoshiq kunjut yog'i | |
0,5 choy qoshiq yanchilgan achchiq qalampir | |
0,5 choy qoshiq yanchilgan qora murch | |
bir chimdim tuz | |
0,5 choy qoshiq maydalangan zanjabil | |
1 choy qoshiq guruch sirkasi | |
2 osh qoshiq soya qaylasi | |
125 millilitr tovuqli bulyon | |
5 osh qoshiq shakar | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
300 gramm tuxumli lapsha | |
1 osh qoshiq oq kunjut | |
bir nechta ko'k piyoz shoxchalari |