Videoretsept: malina va yong’oqli pirog
Masalliqlar:
-
2 ta tuxum
-
250 gramm smetana
-
200 gramm shakar
-
100 gramm o'simlik yog'i
-
260 gramm un
-
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
400 gramm malina
-
2 choy qoshiq vanil shakari
-
200 gramm maydalangan yong'oq
Yo’nalishlar
Uyda tayyorlangan issiqina, xushbo’y rezavor mevali pishiriq – choy yoki qahvaga ajoyib qo’shimcha bo’la oladi. Malina va yong’oqli ushbu pirog – betakror shirinlikdir.
Albatta pishirib ko’ring, va u sizning eng sevimli shirinligingizga aylanadi.
Tayyorlangan taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
2 ta tuxum | |
250 gramm smetana | |
200 gramm shakar | |
100 gramm o'simlik yog'i | |
260 gramm un | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
400 gramm malina | |
2 choy qoshiq vanil shakari | |
200 gramm maydalangan yong'oq |
Tuxum va shakarni oqargunicha ko'pirtiramiz.
So'ngra smetana, qabartma va vanil shakarini qo'shib, yana ko'pirtiramiz.
Hosil bo'lgan massaga o'simlik yog'ini quyib, yaxshilab aralashtiramiz. Un qo'shib, yana yaxshilab aralashtiramiz.
20 ga 22 sm o'lchamli qolipni yog'laymiz. Qolipga xamirni yarimini solib, ustidan malinaning ⅔ qismini va maydalangan yong'oqning yarimini solamiz.
So'ngra xamirning qolgan qismini solib, ustidan malina qo'yib chiqib, yong'oq sepamiz.
Masalliqlar:
2 ta tuxum | |
250 gramm smetana | |
200 gramm shakar | |
100 gramm o'simlik yog'i | |
260 gramm un | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
400 gramm malina | |
2 choy qoshiq vanil shakari | |
200 gramm maydalangan yong'oq |