Videoretsept: Go’shtli non
Masalliqlar:
-
450 gramm un
-
200 millilitr sut
-
1 choy qoshiq tuz
-
1 osh qoshiq shakar
-
10 gramm quruq xamirturush
-
180 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini
-
asosiga
-
300 gramm mol go'shti
-
200-250 gramm piyoz
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
0,5 choy qoshiq zira
-
ustiga suritish uchun tuxum
-
ustiga sepish uchun kunjut
Yo’nalishlar
Go’shtli non – juda mazali taom bo’lib, u barcha oila a’zolari uchun to’yimli taom tayyorlaydigan pazandalar uchun to’g’ri keladi. Ushbu taomni tayyorlashda sizga ortiqcha urunishlarning keragi bo’lmaydi, chunki taom xamiri bilan ishlash juda zavqli jarayon.
Ahir eng zo’r non – bu uyda o’z qo’llarimiz bilan tayyorlangan non!
Tayyor taomning taxminiy narxi – 40 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
450 gramm un | |
200 millilitr sut | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 osh qoshiq shakar | |
10 gramm quruq xamirturush | |
180 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini | |
asosiga |
|
300 gramm mol go'shti | |
200-250 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
0,5 choy qoshiq zira | |
ustiga suritish uchun tuxum | |
ustiga sepish uchun kunjut |
Unga shakar, tuz va xamirturush solib aralashtiramiz.
Eritilgan margarin va iliq sut solib, xamir qoramiz. Ustini sochiq yoki yopishqoq plyonka bilan yopib, issiq joyga 40-60 daqiqaga olib qo'yamiz.
Asosini tayyorlaymiz:
Asosini tayyorlaymiz. Go'shtni mayda to'rtburchak shaklida, piyozni ingichka yarim halqa shaklida to'g'rab olamiz. Aralashtirib, tuz va ziravorlar qo'shamiz va muzlatgichga 10 daqiqaga olib qo'yamiz.
Oshgan xamirni ikki bo'lakga bo'lib, xar bir bo'lakni dumaloqlab olamiz.
Birinchi bo'lakni olib, 5 millilimetr qalinlikda doira shaklida yoyib olamiz.
Xamir o'rtasini kesib, qo'limizda teshikcha hosil qilamiz.
Xamirning chetiga asosini joylashtirib, xamir chetlarini tesh kulchaga o'xshatib yopib chiqamiz.
Ikkinchi xamirdan ham xuddi shu tarzda tesh kulcha yasab olamiz.
Go'shtli nonni tugilgan joyini pastga qilib, pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga joylashtiramiz.
Ustiga tuxum suritib, kunjut sepamiz.
180-190 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 30 daqiqaga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
450 gramm un | |
200 millilitr sut | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 osh qoshiq shakar | |
10 gramm quruq xamirturush | |
180 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini | |
asosiga |
|
300 gramm mol go'shti | |
200-250 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
0,5 choy qoshiq zira | |
ustiga suritish uchun tuxum | |
ustiga sepish uchun kunjut |