fbpx
Marinadlangan qo’ziqorinlar tayyorlash

Marinadlangan qo’ziqorinlar tayyorlash

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Marinadlangan qo’ziqorinlarni tayyor bo’lishi uchun 1 kecha-kunduzning o’zi kifoya bo’lib, tayyor yegulik siz va yaqinlaringizga juda yoqadi.

Bunday qo’ziqorinlardan har xil salatlar tayyorlash, pitsalarga solish ham mumkin.

Mazali qo’ziqorinlarni tayyorlab, 2 haftagacha sovutgichda saqlashingiz mumkin.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 30 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 kilo shampinyon yoki vrshenkalar
1 litr suv
4 dona gvazdika
9 ta qora murch donachalari
1 bog' shivit
2 ta lavr yaprog'i
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
1 dona bulg'or qalampiri
1 osh qoshiq 70% sirka
1 osh qoshiq tuz
1 osh qoshiq shakar
Qadam 1
Tugllandi

Qo'ziqorinlarni yuvib olamiz va ustifan suv solib, bir soat davomida qaynatib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Sovuq suvda chayib, suvini to'kib tashlaymiz va hajmi 1,5 litrdan kam bo'lmagan sirli idishga solamiz.

Qadam 3
Tugllandi

1 litr suvga tuz va shakarni solib aralashtiramiz, gazga qo'yib, qaynash darajasiga keltiramiz. Qaynash boshlangandan so'ng esa, gazni o'chiramiz va 1 osh qoshiq sirkani solib aralashtiramiz. Aralashmani qo'ziqorinlar ustidan quyamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Qo'ziqorinlar ichiga gvazdika, murcha, lavr yaprilog'i, bir bog' shivit, parrak qilib to'g'ralgan bulg'or qalampiri va sarimsoqpiyozni solamiz. Ustini yopib, bir kecha-kunduz iliq joyda qoldiramiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 kilo shampinyon yoki vrshenkalar
1 litr suv
4 dona gvazdika
9 ta qora murch donachalari
1 bog' shivit
2 ta lavr yaprog'i
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
1 dona bulg'or qalampiri
1 osh qoshiq 70% sirka
1 osh qoshiq tuz
1 osh qoshiq shakar
oldingi
Yong’oqlar va quritilgan mevalardan tayyorlangan vitaminli aralashma (miks)
keyingi
Shokoladli biskvit

Fikringiz