fbpx
Shokoladli pastali bulochkalar

Shokoladli pastali bulochkalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Xamirturushli juda yumshoq va tezpishar bulochkalar retsepti bilan tanishtiramiz. Xohishga qarab, ularning ichiga jem, mak, tvorog yoki bo’lmasam, xuddi bizdek – shokoladli pasta solib pishirish mumkin.

Shuningdek bunday bulochkalarning tashqi ko’rinishi ham ishtahani ochib yuborishi hech gap emas.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 25 000 so’m sarf qilinadi.

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
400-500 gramm un
8 gramm quruq xamirturush
180 millilitr sut
2 osh qoshiq shakar
60 gramm sariyog'
0.5 choy qoshiq tuz
120 gramm Crafers shokoladli pastasi
Qadam 1
Tugallandi

Achitqili aralashma (opara)sini tayyorlaymiz. Iliq sutga 1 choy qoshiq shakar va xamirturushni solamiz. Aralashtirib, 15 daqiqaga qoldiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Alohida idishga esa tuxum, qolgan sut, tuz va shakarni solamiz. Ustidan ko'pchigan xamirturushni ham solamiz. Unni yarmini elab solamiz va aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

So'ng esa sariyog'ni va qolgan unni ham solib, xamir qorib olamiz. Xamir ustini yopib, 1 soatga iliq joyga olib qo'yamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Oshgan xamirni olib, stol ustiga yoyamiz. Xamirni 60x30 sm kattalikda yoyib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

To'rtala tomonidan ham 1.5 sm dan joy qoldirib, qolgan hamma joyiga yumshagan shokoladli pastadan surtib chiqamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Xamirni uchga buklab olamiz, chetlarini yaxshilab yopishtirib, ustidan o'qlov bilan bir-ikki yoyib olamiz.

Qadam 7
Tugallandi

So'ng xamirdan 2.5 sm li 12 ta uzun lentalar kesib chiqamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Har bir xamir bo'lagini ikkala uchidan ushlab, bir tomonini 3-4 marotaba aylantiramiz va ikkita uchini birlashtirib, aylanasimon ko'rinishga keltiramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Pergament qog'oz to'shalgan patnisga terib chiqamiz va 180 c darajada 20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Instagramdagi rasmiy sahifasi: @crafersuz

Facebookdagi rasmiy sahifasi: Crafers

Reklama huquqi asosida

Muallif: Sitora

  • 2 soat
  • Portsiya 10
  • O’rtacha
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
400-500 gramm un
8 gramm quruq xamirturush
180 millilitr sut
2 osh qoshiq shakar
60 gramm sariyog'
0.5 choy qoshiq tuz
120 gramm Crafers shokoladli pastasi
oldingi
Suluguni solib pishirilgan sirniklar
keyingi
Nonushtabop tuxumli skrembl

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.