fbpx
Qahva va asalli keks

Qahva va asalli keks

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bu qahva va asalli keksning ikkta yoqimli tomoni bor: biri u juda hamyonbop bo’lsa, ikkinchisi unchalik ham shirin emas.

Oddiy va ishtahaochar bu pishiriq issiqina choy yoki qahva bilan juda yaxshi ketadi.

Quyidagi masalliqlar aylanasi 20 sm li qolipga mo’ljallanilgan.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
100 gramm o'simlik yog'i
2 osh qoshiq asal
3-4 osh qoshiq shakar
2 stakan un
100 gramm mayiz
1.5 osh qoshiq qahva
250 millilitr iliq suv
1 choy qoshiq iste'mol sodasi
1 osh qoshiq olma sirkasi
Qadam 1
Tugllandi

Mayizni sovuq suvga ivitib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Iliq suvga qahvani solib, eritib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Ustidan o'simlik yog'ini quyamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Asalni solamiz. Agar asal juda quyuq bo'lsa, uni avval biroz eritib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Shakarni solib, yaxshilab aralashtirib olamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Oz-ozdan un solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 7
Tugllandi

Mayizni suvini to'kib tashlab, xamirga solamiz. Xamirni yaxshilab aralashtirib, sariyog' surtilgan qolipga solamiz.

Qadam 8
Tugllandi

180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 40-45 daqiqa davomida pishirib olamiz. Tayyorigini gugurtcho'p yordamida tekshirib ko'ramiz.

  • 60 daqiqa
  • Serves 6
  • Oddiy
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
100 gramm o'simlik yog'i
2 osh qoshiq asal
3-4 osh qoshiq shakar
2 stakan un
100 gramm mayiz
1.5 osh qoshiq qahva
250 millilitr iliq suv
1 choy qoshiq iste'mol sodasi
1 osh qoshiq olma sirkasi
oldingi
“Moxito” muzqaymog’i
keyingi
Qo’y go’shtidan tayyorlanilgan hashlama

Fikringiz