Multivarkada dimlama pishirish
Masalliqlar:
-
500 gramm mol go'shti
-
2 ta piyoz
-
1-2 ta qizil sabzi
-
2 ta pomidor
-
1 ta qizil bulg'or qalampiri
-
1 ta qovoqcha
-
300 gramm bryussel karami
-
1 bosh sarimsoqpiyoz
-
1 bog' shivit
-
5-6 ta karam bargi
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Bugun ko’pchilikning sevimli taomlaridan bo’lmish – dimlama taomini tayyorladik. Bu retseptimiz multivarkasi bor pazandalarimizni juda ham xursand qiladi.
Chunki bugungi taomimizni multivarkada pishirishga qaror qildik. Sabzavotlarning sharbatiga to’yingan bu taom, biz o’ylaganimizdanda mazaliroq chiqdi. Siz ham tayyorlab ko’ring va baho bering.
Masalliqlar:
500 gramm mol go'shti | |
2 ta piyoz | |
1-2 ta qizil sabzi | |
2 ta pomidor | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
1 ta qovoqcha | |
300 gramm bryussel karami | |
1 bosh sarimsoqpiyoz | |
1 bog' shivit | |
5-6 ta karam bargi | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Multivarkaga yog'ni solamiz va ustidan halqasimon to'g'ralgan piyozni yarmini terib chiqamiz.
Go'shtni o'rtacha kattalikdagi bo'lakchalarga bo'lamiz piyoz ustidan terib chiqamiz.
Go'shtni ustidan qolgan piyozni terib chiqamiz.
Piyoz ustidan aylana shaklda to'g'ralgan sabzi bo'lakchalarini ham terib chiqamiz.
So'ng aylana shaklda to'g'ralgan bulg'or qalampiri va pomidorlarni terib chiqamiz.
Sarimsoqpiyozni ham butunligicha solamiz.
Ustidan qovoqchani ham aylana shaklda kesib, terib chiqamiz.
Ustidan tuz va murch sepamiz.
Ustidan bryussel karamini teramiz, to'g'ralgan ko'katlarni solamiz va ustini oddiy karam barglari bilan yopib chiqamiz.
Multivarka qopqog'ini yopamiz.
Yoqamiz, avval "qovurish" tugmasini bosib, 40 daqiqaga qo'yamiz.
So'ng "dimlash" tugmasini bosamiz va 90 daqiqa davomida pishiramiz.
Taomimiz ham tayyor, suzishimiz mumkin. Issiqligida tanovvul qilamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
500 gramm mol go'shti | |
2 ta piyoz | |
1-2 ta qizil sabzi | |
2 ta pomidor | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
1 ta qovoqcha | |
300 gramm bryussel karami | |
1 bosh sarimsoqpiyoz | |
1 bog' shivit | |
5-6 ta karam bargi | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch |