Batafsil fotoretsept: Olma va dolchin bilan pishirilgan tvorogli pirojkalar
Masalliqlar:
-
Xamiriga:
-
500 gramm yumshoq tvorog
-
500 gramm un
-
250 gramm shakar
-
200 millilitr o'simlik yog'i
-
2 ta tuxum oqi
-
20 gramm qabartma
-
2 ta tuxum sarig'iustiga surtish uchun
-
Asosiga:
-
800 gramm shirin-nordon ta'mli olma
-
2 choy qoshiq maydalangan dolchin
Yo’nalishlar
Tashqi ko’rini oddiy, ammo ta’mi juda mazali bo’lmish mana bunday olmali pishiriqlar katta-yu kichikka birdek yoqishi aniq. Unga solinadigan dolchin esa olmalarning ta’mini yanada totliroq chiqishini ta’minlaydi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 30 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
500 gramm yumshoq tvorog | |
500 gramm un | |
250 gramm shakar | |
200 millilitr o'simlik yog'i | |
2 ta tuxum oqi | |
20 gramm qabartma | |
2 ta tuxum sarig'i | |
Asosiga: |
|
800 gramm shirin-nordon ta'mli olma | |
2 choy qoshiq maydalangan dolchin |
Asosini tayyorlab olamiz
Olmalarni po'stini archib, qirg'ichni katta tishchasidan chiqarib olamiz.
180 C darajada qizigan pechga qo'yib, 35 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
500 gramm yumshoq tvorog | |
500 gramm un | |
250 gramm shakar | |
200 millilitr o'simlik yog'i | |
2 ta tuxum oqi | |
20 gramm qabartma | |
2 ta tuxum sarig'i | |
Asosiga: |
|
800 gramm shirin-nordon ta'mli olma | |
2 choy qoshiq maydalangan dolchin |