fbpx
  • Asosiy
  • Guruchli undan tayyorlangan pishloqli quymoqchalar
Guruchli undan tayyorlangan pishloqli quymoqchalar

Guruchli undan tayyorlangan pishloqli quymoqchalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bu pishloqli quymoqchalardan iste’mol qilish glyutensiz parhez tutuvchilarga ham to’g’ri keladi. Chunki ular o’zida umuman bug’doy unini saqlamaydi.

Bolalar va kattalar uchun ham birdek foydali va xavsiz yegulik sanaladi.

100 gramm mahsulotning taxminiy ozuqaviy qiymati quyidagicha: 193,6 kKal, oqsillar — 13,97 gr, yog’lar — 7 gr, uglevodlar -17,77 gr.

Masalliqlar:

200 gramm 5-9 % li tvorog
2 ta tuxum
6 osh qoshiq yog'siz qatiq
6-8 osh qoshiq guruch uni
yarim choy qoshiq iste'mol sodasi
yarim bog' shivit yoki ko'k piyoz
ta'bga qarab tuz va murch
50 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
Qadam 1
Tugallandi

Kattaroq tog'oraga barcha masalliqlarni solib, yaxshilab aralashtirib olamiz.

Guruchli unni siz bozorlardagi koreyscha salatlar sotiladigan rastalardan qidiring. Sifatli guruchli un oppoq rangda bo'ladi, kulrangsimon undan xarid qilmang. Yumaloq donli guruchdan tayyorlaniladihlgan sifatli guruchli un "misikargi" deb nomlanadi.

Qadam 2
Tugallandi

Tovaga ozroq yog'dan quyib, quymoqchalarni ikkala tomonidan qizartirib qovurib olamiz. Har bir tomonini taxminan 3-4 daqiqadan qovuramiz.

Qovurish jarayonida quymoqlar xuddi yopishgandek bo'ladi, xavotir olmang, ularni yaxshilab qizartirib, keyin ag'daring.

Bunday quymoqlarni issiqligida iste'mol qilish tavsiya etiladi.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

200 gramm 5-9 % li tvorog
2 ta tuxum
6 osh qoshiq yog'siz qatiq
6-8 osh qoshiq guruch uni
yarim choy qoshiq iste'mol sodasi
yarim bog' shivit yoki ko'k piyoz
ta'bga qarab tuz va murch
50 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
oldingi
Uyda tayyorlaniladigan qatlamali somsa
keyingi
«Mac and cheese» (Pishloqli makaronlar)

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.