fbpx
Kanapchali gazaklar

Kanapchali gazaklar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Kanape — bu fransuzchadan olingan bo’lib, kichkina buterbrodlarga ma’nosini bildiradi.

Gazakbop yeguliklarni kattaroq yoki kichkina likopchaga terib chiqamiz va dasturxonga tortamiz.

Masalliqlar:

Portsiya:
5 bo'lak qora non
5 bo'lak dudlangan kolbasa
yarimta bodring
5 bo'lak qattiq pishloq
bir nechta shoxcha shivit
5 ta zaytun mevasi
Qadam 1
Tugallandi

Pechenyelarga mo'ljallangan kichkina qolipchalar yordamida nondan shunday bo'lakchalar kesib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Kolbasa, pishloq va bodringni to'rtburchak shaklda kesib chiqamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Non bo'lakchasi, ustidan kolbasa, pishloq, bodring va eng ustidan zaytun mevasini shpajka yoki tishkovlagichlarga terib chiqamiz. Ustidan shivit bilan bezaymiz,

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 15 daqiqa
  • Portsiya 5
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
5 bo'lak qora non
5 bo'lak dudlangan kolbasa
yarimta bodring
5 bo'lak qattiq pishloq
bir nechta shoxcha shivit
5 ta zaytun mevasi
oldingi
Videoretsept: «Kinder» sutli bo’lakchasi
keyingi
Videoretsept: Sabzavotlar bilan gaz pechida pishirilgan kurka go’shtidan taom

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.