Banan-apelsinli pechenyelar
Masalliqlar:
-
120 gramm banan
-
75 gramm sariyog'
-
125 gramm shakar
-
1 osh qoshiq qirg''ichdan chiqarilgan apelsin po'stisedra
-
220 gramm un
-
1 choy qoshiq qabartma
-
bir chimdim iste'mol sodasi
Yo’nalishlar
Banan va aplesin solib tayyorlaniladigan bunday pechenyelar nafaqat mazali bo’libgina qolmasdan, balki juda ham xushbo’y bo’lib pishadi!
Pishirish jarayoni oson bo’lib, kechqurun choy bilan iste’mol qilishga ham juda qo’l keladi!
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
120 gramm banan | |
75 gramm sariyog' | |
125 gramm shakar | |
1 osh qoshiq qirg''ichdan chiqarilgan apelsin po'sti | |
220 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim iste'mol sodasi |
Bananlarni sanchiqda ezib olamiz yoki blenderda maydalaymiz.
Yumshoq sariyog'ni shakar bilan birga kremsimon holatga kirgunicha aralashtirib olamiz. Ustidan esa banan, apelsin po'sti va sharbatini quyamiz.
Unni qabartma va iste'mol sodasi bilan elab solamiz va yumshoq xamir qorib olamiz.
Xamirdan yong'oq kattaligidek sharchalar yasab olamiz va pergament qog'oz to'shalgan patnisga terib chiqamiz.
180 C darajada qizigan pechda 15-17 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
120 gramm banan | |
75 gramm sariyog' | |
125 gramm shakar | |
1 osh qoshiq qirg''ichdan chiqarilgan apelsin po'sti | |
220 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
bir chimdim iste'mol sodasi |
2 Sharhlar Hide Comments
Салом. Саволим бор эди. Қабартма нима???
Assalomu aleykum! Qabartma bu razrixlitel’.