fbpx
Banan-apelsinli pechenyelar

Banan-apelsinli pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Banan va aplesin solib tayyorlaniladigan bunday pechenyelar nafaqat mazali bo’libgina qolmasdan, balki juda ham xushbo’y bo’lib pishadi!

Pishirish jarayoni oson bo’lib, kechqurun choy bilan iste’mol qilishga ham juda qo’l keladi!

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan-yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

120 gramm banan
75 gramm sariyog'
125 gramm shakar
1 osh qoshiq qirg''ichdan chiqarilgan apelsin po'sti sedra
220 gramm un
1 choy qoshiq qabartma
bir chimdim iste'mol sodasi
Qadam 1
Tugllandi

Bananlarni sanchiqda ezib olamiz yoki blenderda maydalaymiz.

Qadam 2
Tugllandi

Yumshoq sariyog'ni shakar bilan birga kremsimon holatga kirgunicha aralashtirib olamiz. Ustidan esa banan, apelsin po'sti va sharbatini quyamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Unni qabartma va iste'mol sodasi bilan elab solamiz va yumshoq xamir qorib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Xamirdan yong'oq kattaligidek sharchalar yasab olamiz va pergament qog'oz to'shalgan patnisga terib chiqamiz.

Qadam 5
Tugllandi

180 C darajada qizigan pechda 15-17 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

120 gramm banan
75 gramm sariyog'
125 gramm shakar
1 osh qoshiq qirg''ichdan chiqarilgan apelsin po'sti sedra
220 gramm un
1 choy qoshiq qabartma
bir chimdim iste'mol sodasi
oldingi
Qovurilgan piyoz solib pishirilgan non
keyingi
Lavash va malinadan qilingan rulet

2 Sharhlar Hide Comments

Fikringiz