fbpx
Qovurilgan piyoz solib pishirilgan non

Qovurilgan piyoz solib pishirilgan non

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tez va oson tayyorlaniladigan, shuningdek juda mazali bo’lmish piyozli non retseptini sizlarga taqdim etamiz.

Bunday nonni nonushtaga tayyorlab, oila a’zolaringizni xursand qilishingiz aniq.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 5 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Shuningdek, yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishish uchun telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

1 bosh piyoz
300 millilitr iliq sut
1 choy qoshiq quruq xamirturush
1 osh qoshiq shakar
410 gramm un
1 choy qoshiq tuz
1 osh qoshiq o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Tovaga yog' quyib, mayda to'g'ralgan piyozni solamiz va qovurib olamiz. So'ng piyozni qog'oz sochiq ustiga olib qo'yamiz, shunda ortiqcha yog'ini shimib oladi.

Qadam 2
Tugallandi

Iliq sutga shakar va quruq xamirturushni solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Unni elab olamiz va tuz bilan aralashtirib olamiz. Ustidan oparamizni ham quyamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Qovurilgan piyoz va yog'ni solib, xamir qorib olamiz. Xamir ko'tarilishi uchun 1 soat iliq joyga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Oshgan xamirni bir-ikki mushtlab olamiz va baton shaklini berib, qolipga solamiz. Yana 40 daqiqacha qolipi bilan iliq joyda qoldiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

180 C darajada qizigan pechda 30-40 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bosh piyoz
300 millilitr iliq sut
1 choy qoshiq quruq xamirturush
1 osh qoshiq shakar
410 gramm un
1 choy qoshiq tuz
1 osh qoshiq o'simlik yog'i
oldingi
Videoretsept: Kam tuzli gulmohi balig’i (forel)ni to‘g’ri tayyorlash
keyingi
Banan-apelsinli pechenyelar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.