Apelsinli qaylada pishirilgan go’shtli taom
Masalliqlar:
-
350 gramm mol go'shti bon file qismi
-
60 gramm makkajo'xori kraxmali
-
1 choy qoshiq iste'mol sodasi
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
yarimta apelsin
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
ta'bga qarab o'simlik yog'i
-
Qaylasiga:
-
180 millilitr apelsin sharbati
-
1 osh qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan apelsin po'sti
-
3 osh qoshiq soya qaylasi
-
3 osh qoshiq oq vino sirkasi
-
3 osh qoshiq shakar
-
1 choy qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan zanjabil
Yo’nalishlar
Bugun sizlarga koreys oshxonasiga mansub ajoyib taom retseptini taqdim etamiz. Shirin ta’mli qaylada pishiriladigan go’sht qanday mazada chiqishi sizni lol qoldirishi aniq.
Garniriga qaynatilgan guruch bilan birga tortishni tavsiya qilamiz.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 44 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
350 gramm mol go'shti bon file qismi | |
60 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
yarimta apelsin | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga qarab o'simlik yog'i | |
Qaylasiga: |
|
180 millilitr apelsin sharbati | |
1 osh qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan apelsin po'sti | |
3 osh qoshiq soya qaylasi | |
3 osh qoshiq oq vino sirkasi | |
3 osh qoshiq shakar | |
1 choy qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan zanjabil |
Qaylasiga:
Qaylasiga kerakli barcha masalliqlarni kichikroq idishga solamiz, aralashtirib, bir chetga olib qo'yamiz.
Mol go'shtini yupqaroq parrak qilib to'g'raymiz, tuz va much sepamiz.
Alohida kichikroq idishga makkajo'xori kraxmali va iste'mol sodasini solib aralashtirib olamiz.
Tovaga yog'ni quyib qizdiramiz.
Go'shtni kraxmalli aralashmaga botirib, tovaga solamiz va har bir tomonini bir daqiqadan qovurib olamiz.
Ehtiyojga qarab, yana o'simlik yog'idan quyish mumkin. Qovurilgan go'shtlarni likopchaga olib qo'yamiz.
Shu tovaga maydalangan sarimsoq piyozni solamiz va 30 soniya davomida qovurib olamiz.
Ustidan qaylani quyib, u bug'lanib, ikki martaga kamayguncha qaynatib pishiramiz. So'ng go'sht va to'rtga bo'lib to'g'ralgan apelsinlarni solamiz. Yaxshilab aralashtirib, gazdan olamiz.
Garniriga guruchni qaynatib, birga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
350 gramm mol go'shti bon file qismi | |
60 gramm makkajo'xori kraxmali | |
1 choy qoshiq iste'mol sodasi | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
yarimta apelsin | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
ta'bga qarab o'simlik yog'i | |
Qaylasiga: |
|
180 millilitr apelsin sharbati | |
1 osh qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan apelsin po'sti | |
3 osh qoshiq soya qaylasi | |
3 osh qoshiq oq vino sirkasi | |
3 osh qoshiq shakar | |
1 choy qoshiq qirg'ichdan chiqarilgan zanjabil |