Videoretsept: qumoq xamirdan tovuqli pirojkalar
Masalliqlar:
-
xamiri uchun
-
400 gramm un
-
170 gramm kefir
-
150 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini
-
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
1 choy qoshiq tuz
-
0,5 choy qoshiq shakar
-
asosiga
-
350 gramm tovuq filesi
-
150 gramm kartoshka
-
100 gramm piyoz
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
3 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
ustiga suritish uchun tuxum sarig'i +1 ch.q suv
-
ustiga sepish uchun kunjut
Yo’nalishlar
Pirojkalarni turli xil asoslar bilan pishirish mumkin. Bizning eng sevimli pirojkalarimiz esa – tovuqli asosga egasidir.
Shunday ekan qumoq xamirga ega bunday mazali pirojkalar retseptini sizga ham taqdim etamiz!
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
400 gramm un | |
170 gramm kefir | |
150 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq shakar | |
asosiga |
|
350 gramm tovuq filesi | |
150 gramm kartoshka | |
100 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
3 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ustiga suritish uchun tuxum sarig'i +1 ch.q suv | |
ustiga sepish uchun kunjut |
Xamir tayyorlaymiz. Unni qabartma, shakar va tuz bilan aralashtiramiz.
Kefir va eritilgan margarinni quyamiz va yumshoq xamir qoramiz. Xamirni xona haroratida 30 daqiqaga qoldiramiz.
Asosi uchun mayda qilib to'g'ralgan tovuq filesi, piyoz va kartoshkani aralashtiramiz.
Tuz va ziravorlar sepib, yaxshilab aralashtiramiz va 1-2 osh qoshiq hidi yo'q o'simlik yog'ini solamiz. Bu asosga sersuvlik bag'ishlaydi.
Xamirdan qalin uzunchoq bo'lak hosil qilib, uni 15-17 ta bo'laklarga bo'lamiz.
Har bir bo'lakni yoyib, o'rtasiga asosini solamiz.
O'zimizga qulay shakilda tugip, pirojkalar hosil qilamiz.
Pirojkalarni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga joylashtirib, tuxum surtib, kunjut sepamiz.
180 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 35-40 daqiqaga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
400 gramm un | |
170 gramm kefir | |
150 gramm maselkadan "Konditer premium" margarini | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq shakar | |
asosiga |
|
350 gramm tovuq filesi | |
150 gramm kartoshka | |
100 gramm piyoz | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
3 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ustiga suritish uchun tuxum sarig'i +1 ch.q suv | |
ustiga sepish uchun kunjut |