Zig’ir urug’lari solib pishirilgan pechenyelar
Masalliqlar:
-
100 gramm suli parchalari
-
100 gramm un
-
1 osh qoshiq kunjut
-
2 osh qoshiq zig'ir urug'chalari
-
40 gramm sariyog'
-
20 millilitr o'simlik yog'i
-
2 osh qoshiq shakar
Yo’nalishlar
Juda mazali va qarsildoq bo’lib pishadigan pechenyelar kattalar-u kichiklarga birdek yoqishi aniq. Ularga zig’ir urug’lari va kunjut solinishi sabab ham yana foydali hamdir.
Tayyorlaniladigan salatga taxminan 5 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
100 gramm suli parchalari | |
100 gramm un | |
1 osh qoshiq kunjut | |
2 osh qoshiq zig'ir urug'chalari | |
40 gramm sariyog' | |
20 millilitr o'simlik yog'i | |
2 osh qoshiq shakar |
Tog'orachaga sariyog' va shakarni solib, sanchiqda ezib maydalaymiz.
O'simlik yog'ini quyib, silliq holatga kirgunicha aralashtirib olamiz.
Tuxum, suli parchalari, un, kunjut va zig'ir urug'larini solamiz. Yaxshilab aralashtirib olamiz.
Xamir qorib olamiz. Oziq-ovqat pelyonkasiga xamirni solib, kolbasasimon shaklga keltiramiz.
Gaz pechini 180 C darajaga yoqib qo'yamiz. Pech patnisiga pergament qog'oz to'shaymiz.
Tingan xamirni bo'laklarga kesib chiqamiz.
Patnisga terib, 15 daqiqa pishirib olamiz.
Issiq choy yoki qahva bilan birga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
100 gramm suli parchalari | |
100 gramm un | |
1 osh qoshiq kunjut | |
2 osh qoshiq zig'ir urug'chalari | |
40 gramm sariyog' | |
20 millilitr o'simlik yog'i | |
2 osh qoshiq shakar |