fbpx
Un solmay pishirilgan yong’oqli pechenyelar

Un solmay pishirilgan yong’oqli pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tasavvur qilish qiyin bo’lgan pechenyelar! Bu pechenyelarga umuman un solinmaydi, tayyorlash jarayonining osonligidan esa hatto yosh bolalar ham undan tayyorlay olishadi.

100 gramm yegulikning taxminiy ozuqaviy qiymati: 413.47 kKal bo’lib, oqsillar— 13.20 gr, yog’lar— 30.08 gr, uglevodlar— 22.53 gr ni tashkil etadi.

Masalliqlar:

Portsiya:
100 gramm xohlagan yong'oqlar
1 ta tuxum oqi
1 choy qoshiq shakar
bir chimdim tuz
Qadam 1
Tugallandi

Gaz pechini 150 C darajaga yoqib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Yong'oqlarni blender idishiga solib, qisqa impulslarda maydalab olamiz, shu sabab ham yong'oqlar yog'ini chiqarishga ulgurmaydi.

Agarda siz bodom ba yong'oqdan solmoqchi bo'lsangiz, ularni alohida-alohida maydalab oling.

Qadam 3
Tugallandi

Tuxum oqi va tuzni mikser yordamida yaxshilab ko'pirtirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Bitta idishga tuxum oqi, maydalangan yong'oqlar, shakarni solib aralashtiramiz. Shakl berib, pergament qog'oz to'shalgan gaz pechi patnisiga terib chiqamiz.

Qadam 5
Tugallandi

30 daqiqa davomida gaz pechida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 40 daqiqa
  • Portsiya 16
  • O’rtacha
  • 150 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
100 gramm xohlagan yong'oqlar
1 ta tuxum oqi
1 choy qoshiq shakar
bir chimdim tuz
oldingi
Xamir bo’lakchalari solib pishirilgan tovuq sho’rva
keyingi
Batafsil fotoretsept: «Karqur uyasi» salati

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.