fbpx
Tvorogli yurakchalar

Tvorogli yurakchalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Yurakchasimon shakldagi tvorogli pechenyelar katta-yu kichikka birdek yoqishi aniq. Buning uchun esa eng asosiysi ko’p masalliqlar talab qilinmaydi.

Bunday pechenyelar dasturxonga ham o’zgacha ko’rinish bag’ishlaydi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 20 000 so’m sarf qilinadi.*

*nnarxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

250 gramm tvorog
130 gramm sariyog'
1 dona tuxum
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq qabartma
2 choy qoshiq shakar
330 gramm un
150 gramm shakar upasi
0.5 choy qoshiq vanil shakari
Qadam 1
Tugllandi

Un, tuz va qabartmani elab olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tvorogni yumshoq sariyog' bilan aralashtirib olamiz, vanil va vanil shakarini solamiz. Yaxshilab aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tuxumni solib, silliq bo'lguniga qadar aralashtiramiz.

Qadam 4
Tugllandi

Tvorogli aralashmani quruq massa bilan aralashtirib olamiz. Xamir qorib olamiz, 30 daqiqa sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Xamirni ikkiga bo'lamiz. Xamir ustidan shakar upasini sepamiz va xamirni 2-3 sm qalinlikda yoyib olamiz. Ustidan yana shakar upasi sepamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Xamirning ikki tomonini o'rtaga qilib o'rab chiqamiz. So'ng bir xil qalinlikda ularni kesib chiqib, yurakchasimon shakl beramiz.

Qadam 7
Tugllandi

200 C darajada qizigan pechda 20-25 daqiqa davomida pishiramiz.

Qadam 8
Tugllandi

Pishgan bulochkalar ustidan shakar upasi sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

250 gramm tvorog
130 gramm sariyog'
1 dona tuxum
bir chimdim tuz
1 choy qoshiq qabartma
2 choy qoshiq shakar
330 gramm un
150 gramm shakar upasi
0.5 choy qoshiq vanil shakari
oldingi
Ajabsanda
keyingi
Videoretsept: Ideal darajadagi kartoshkali pyure

Fikringiz