fbpx
Tovuqli ramyon

Tovuqli ramyon

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Agarda bir xillik joningizga tekkan bo’lsa, unda mana bu yangicha taom unga rang-baranglik kiritsa ajab emas.

Buning uchun sizga supermarketlardan topsa bo’ladigan oddiy masalliqlar va ozgina bo’sh vaqt kerak bo’ladi xolos!

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 37 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

2 ta tovuq sonlari
2 ta qizil sabzi
2 litr suv
1 bog' ko'k piyoz
5-6 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
2 osh qoshiq kunjut yog'i yoki oddiy yog'
4 osh qoshiq yangi uzilgan zanjabil
400 gramm tuxumli lapsha yoki Udon lapshasi
ta'bga qarab tuz va murch
300 gramm tovuq filesi
100 millilitr soya qaylasi
2 osh qoshiq kunjut
3 osh qoshiq asal
2-3 osh qoshiq o'simlik yog'i
birga tortish uchun nori bargi
2-3 dona qaynatilgan tuxum
Qadam 1
Tugallandi

Ko'k piyozning bir qismi va sabzilarni o'rtacha kattalikda to'g'rab olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Toblatmalarga mo'ljallangan qolipga tovuq sonlarini, sabiz, ko'k piyoz, sarimsoqpiyozlarni solamiz.

Tuz sepib, ustidan kunjut yog'ini quyamiz va aralashtirib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

220 C darajada qizigan pechda 30-40 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Pishgan masalliqlarni hammasini qozonga solamiz, ustidan 2 litr suv quyib, 30 daqiqa pastroq olovda qaynatamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Tovuq go'shtini yuvib, uzunchoq shaklda to'g'raymiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tovaga yog' solib qizdiramiz, go'shtni oqarguniga qadar qovurib olamiz.

Qadam 7
Tugallandi

So'ng tovuq filesi ustidan soya qaylasi, zanjabil, tuz va murchni solamiz.

Soya qaylasi bug'lanib ketgunga qadar qovurib olamiz.

Qadam 8
Tugallandi

So'ng asal va kunjutni solib, qoshiqda aralashtirib, past olovda qovuramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Tuxumli lapshani tuzli suvda o'ramida ko'rsatilgan muddatda qaynatib olamiz. So'ng suvini to'kib tashlaymiz.

Qadam 10
Tugallandi

Bulyondan tovuqni olib, suyakchalaridan ajratib olamiz.

Qadam 11
Tugallandi

Taomni tortadigan idishlarga tovuq go'shtidan solamiz. Ustidan 1-2 choy qoshiqdan soya qaylasi quyamiz.

Qadam 12
Tugallandi

Ustidan 100 grammdan lapsha solib, ustidan bulyon quyamiz.

Qadam 13
Tugallandi

Ustidan kunjut bilan qovurilgan tovuq bo'lakchalaridan solamiz. To'g'ralgan ko'k piyoz va yarimtadan qaynatilgan tuxum bilan bezatamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

2 ta tovuq sonlari
2 ta qizil sabzi
2 litr suv
1 bog' ko'k piyoz
5-6 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
2 osh qoshiq kunjut yog'i yoki oddiy yog'
4 osh qoshiq yangi uzilgan zanjabil
400 gramm tuxumli lapsha yoki Udon lapshasi
ta'bga qarab tuz va murch
300 gramm tovuq filesi
100 millilitr soya qaylasi
2 osh qoshiq kunjut
3 osh qoshiq asal
2-3 osh qoshiq o'simlik yog'i
birga tortish uchun nori bargi
2-3 dona qaynatilgan tuxum
oldingi
Ryajenkadan tayyorlangan parhezbop desert
keyingi
Qatlama xamirdan tayyorlangan pishloq qalamchalari

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.