fbpx
Ryajenkadan tayyorlangan parhezbop desert

Ryajenkadan tayyorlangan parhezbop desert

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Sut mahsulotlarini sevib iste’mol qiluvchilarga mana bunday shirinlik juda yoqadi. Shuningdek u juda tez va oson tayyorlaniladi.

Desertni xohishga qarab, kakao, shokolad yoki rezavor mevalar bilan bezatish mumkin.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 10 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

100 millilitr sut
5 gramm jelatin
5 gramm steviya yoki shakar
ta'bga qarab vanil ekstrakti
100 millilitr ryajenka
Qadam 1
Tugallandi

Sovuq sutga jelatinni solib, 15 daqiqaga bo'ktirib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qozonchaga solingan sut-jelatinli aralashmani solib, gazga qo'yamiz. Jelatin erigunga qadar 60-70 C gacha qizdiramiz. Faqat qaynab ketmasligi lozim.

Qadam 3
Tugallandi

Iliq massaga shakar va vanil shakarini solib, aralashtirib olamiz. So'ng yupqa qilib, ryajenkani quyamiz. Aralashtiramiz.

Xohlagan qolipchalarga quyib, 2 soatga sovutgichga olib qo'yamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

100 millilitr sut
5 gramm jelatin
5 gramm steviya yoki shakar
ta'bga qarab vanil ekstrakti
100 millilitr ryajenka
oldingi
Jeymi Oliver retsepti asosida pishirilgan kish
keyingi
Tovuqli ramyon

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.