fbpx
Qatlama xamirdan tayyorlangan pishloq qalamchalari

Qatlama xamirdan tayyorlangan pishloq qalamchalari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Sevimli serialingizni ko’rish paytida nimalardandir iste’mol qilgingiz keladimi? Pop-korn va chipslarning o’rniga mana bunday pishloqli qalamchalardan tayyorlab ko’ring.

Oldindan ogohlantirib qo’yamiz, ular dasturxondan qanday tugab qolganini sezmay ham qolasiz.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 11 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

250 gramm tayyor qatlama xamir
50 gramm pishloq
0.5 bog' shivit
0.5 bog' petrushka
Qadam 1
Tugallandi

Pechni 210 C darajaga qizdirib olamiz.

Xamirni xona haroratida yumshatib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Xamirdan 2 sm qalinlikdagi uzunchoq lentalar kesib chiqamiz.

So'ng ularni pergament qog'oz to'shalgan patnisga terib chiqamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Pishloqni qirg'ichning katta tishchasidan chiqarib olamiz. Ko'katlarni esa qattiq poyachasini kesib tashlab, o'zini mayda to'g'rab olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Xamir ustidan pishloq va ko'katlarni sepib, 15 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

250 gramm tayyor qatlama xamir
50 gramm pishloq
0.5 bog' shivit
0.5 bog' petrushka
oldingi
Tovuqli ramyon
keyingi
Brokkoli va pishloq solib pishirilgan tovuqli taom

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.