Tez tayyor bo’ladigan qo’ziqorinli pirojkalar
Masalliqlar:
-
500 gramm tayyor qatlamali oshirma xamir
-
100 gramm piyoz
-
250 gramm shampinyon
-
100 gramm pishloq
-
1 bog' shivit
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
-
ustiga surtish uchun tuxum
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
Yo’nalishlar
Ajoyib ko’rinishga ega qo’ziqorinli tez pishar pirojkalar – yaqinlaringizni hayratda qoldirishi aniq. Pirjkalarning noodatiy shakli hech kimni befarq qoldirmaydi.
Ular juda mazali va xushbo’y bo’lib chiqadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 39 500 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlamali oshirma xamir | |
100 gramm piyoz | |
250 gramm shampinyon | |
100 gramm pishloq | |
1 bog' shivit | |
qovurish uchun o'simlik yog'i | |
ustiga surtish uchun tuxum | |
ta'bga ko'ra tuz va murch |
Shampinyonni to'rtburchak shaklida to'g'raymiz.
Piyozni maydalab to'g'raymiz.
Qo'ziqorinni o'simlik yog'ida qovuramiz. Suvi bug'lanib ketganidan so'ng, piyoz solib, ta'bga ko'ra tuz va murch sepamiz.
Tayyor bo'lgunicha qovurib, sovutamiz.
Sovugan nachinkaga qirg'ichdan o'tkazilgan pishloq va mayda qilib to'g'ralgan ko'kat solib, aralashtiramiz.
Xamirni unlab, to'g'ri to'rtburchak shaklida yoyamiz. So'ngra 12*12 diametrga ega to'rtburchaklarga kesib olamiz.
1-1,5 osh qoshiq nachinka solib, to'rtburchakni romb shaklida qo'yib, ikki chetini yopib,"kulyok" hosil qilamiz. Pirojkalarni pergament qog'ozi bilan qoplangan gaz pechi patnisiga joylashtiramiz.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlamali oshirma xamir | |
100 gramm piyoz | |
250 gramm shampinyon | |
100 gramm pishloq | |
1 bog' shivit | |
qovurish uchun o'simlik yog'i | |
ustiga surtish uchun tuxum | |
ta'bga ko'ra tuz va murch |