Rezavor mevali jemga ega shokoladli kapkeyklar
Masalliqlar:
-
xamiri uchun
-
2 ta tuxum
-
180 gramm shakar
-
200 gramm 20% yog'li smetana
-
100 millilitr o'simlik yog'i
-
180 gramm un
-
50 gramm kakao kukuni
-
10 gramm qabartma (razrixlitel)
-
150 gramm rezavor mevalardan tayyorlanilgan jem
-
kremi uchun
-
150 gramm qora shokolad
-
150 gramm 35 %li yog'li qaymoq+150 gramm
-
8 gramm kakao kukuni
-
150 gramm tvorogli pishloq
-
70 gramm shakar upasi
Yo’nalishlar
Rezavor mevali jemga va shokoladli krem-chizga ega bunday kapkeyklar istalgan bayram yoki oilaviy chiy ichishlarni ajoyib va unutilmas qila oladi.
Sokin oqshomlarda butun oilangiz bilan xushbo’y Tudor choyi bilan birga ushbu ajoyib kekslardan bahramand bo’ling.
Asosini o’z ta’bingizga ko’ra o’zgartirishingiz mumkin, masalan: qaynatilgan quyultirilgan sut solishingiz yoki kremni shokoladli qilishingiz mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi –70 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
2 ta tuxum | |
180 gramm shakar | |
200 gramm 20% yog'li smetana | |
100 millilitr o'simlik yog'i | |
180 gramm un | |
50 gramm kakao kukuni | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
150 gramm rezavor mevalardan tayyorlanilgan jem | |
kremi uchun |
|
150 gramm qora shokolad | |
150 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
8 gramm kakao kukuni | |
150 gramm tvorogli pishloq | |
70 gramm shakar upasi |
Kapkeyklar tayyorlaymiz:
Tuxumni shakar va smetana bilan ko'pirtiramiz.
O'simlik yog'ini qo'shib, aralashtiramiz.
Kakao va un solib, yaxshilab aralashtiramiz.
Hosil bo'lgan xamirni qolipchalarga quyib, 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 25 daqiqa pishirib olamiz.
Ganash tayyorlaymiz:
Shokoladga qaynoq qaymoqni quyib, yaxshilab aralashtiramiz. So'ngra blenderda aralashtiramiz va ustini yopishqoq plyonka bilan yopib, 8 soatga muzlatgichga yuboramiz.
Muhim! Kremni oldindan tayyorlab qo'yish zarur.
Tvorogli pishloqni kakao va shakar upasi bilan yaxshilab aralashtiramiz.
Shokoladli ganashni solib, kremni ko'pirtiramiz.
Kekslardan chuqurchalar kesib olib, ichiga rezavor mevali jemni quyib chiqamiz.
Kapkeyklar ustiga kremni konditer qopchasi yordamida qo'yib chiqamiz.
Yoqimli ishtaha!
Retsept homiysi - Tudor Choyi. O'zbekistondagi haqiqiy Seylon choyi!
Instagramdagi rasmiy sahifasi: Tudor
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
2 ta tuxum | |
180 gramm shakar | |
200 gramm 20% yog'li smetana | |
100 millilitr o'simlik yog'i | |
180 gramm un | |
50 gramm kakao kukuni | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
150 gramm rezavor mevalardan tayyorlanilgan jem | |
kremi uchun |
|
150 gramm qora shokolad | |
150 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
8 gramm kakao kukuni | |
150 gramm tvorogli pishloq | |
70 gramm shakar upasi |