Qo’ziqorinli befstroganov taomi
Masalliqlar:
-
500 gramm mol go'shtin
-
1 bosh piyoz
-
200 gramm shampinyon
-
2 osh qoshiq un
-
3 osh qoshiq smetana
-
3-4 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
2 stakan suv
Yo’nalishlar
Tez va oson tayyorlaniladigan taom retseptini qidiriyapsizmi? Unday bo’lsa qo’ziqorin solib pishiriladigan befstroganov taomi aynan siz uchun! Bunday yegulik tayyorlashda unchalik ko’p masalliqlar talab etilmaydi.
Mayin qaylada pishgan go’sht va qo’ziqorin birgalikda o’zgacha bir ta’mni hosil qiladi.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 38 000 soʻm sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
500 gramm mol go'shti | |
1 bosh piyoz | |
200 gramm shampinyon | |
2 osh qoshiq un | |
3 osh qoshiq smetana | |
3-4 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 stakan suv |
Go'shtni yupqa qilib to'g'rab olamiz va 5 daqiqa davomida baland olovda qovurib olamiz.
Go'sht ustidan un sepamiz va aralashtirib, gazdan olamiz.
Shampinyonlar va piyozni mayda to'g'rab olamiz. Avval piyozni qovurib olamiz, so'ng qo'ziqorinlarni solib, birgalikda 5-7 daqiqa davomida qovurib olamiz.
Sabzavotlarning ustidan qovurilgan go'shtni solamiz. Ustidan smetanani solib, aralashtirib olamiz. Ta'bga qara tuz va murch sepamiz.
Qaynoq suvni quyamiz va qopqog'ini yopamiz. 30 daqiqa davomida dimlab pishiramiz.
Taomni sevimli garnirlardan biri bilan birga dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
500 gramm mol go'shti | |
1 bosh piyoz | |
200 gramm shampinyon | |
2 osh qoshiq un | |
3 osh qoshiq smetana | |
3-4 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 stakan suv |