fbpx
Yupqa vaflilar

Yupqa vaflilar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Nihoyat onajonimning eski vaflipishirgichining yulduzli onlariga ham navbat yetib keldi. Axir unda ajoyib, qarsildoq va yupqa vaflilarni tayyorlasa bo’ladi.

Yupqa vaflilarni o’z holicha, buragach  quyultirilgan sut, jem, yong’oqlar bilan ichini to’ldirib yesangiz,  yoki ulardan muzqaymoq uchun non sifatida foydalansangiz bo’ladi. Albatta hammasi o’zingizga havola.

Tayyorlab ko’ramizmi?

Tayyor mahsulotimizga taxminan 8 000 so’m sarflanadi.

 

Masalliqlar:

Portsiya:
2 tuxum
100 gramm shakar
100 gramm sariyog'
100-125 gramm bug'doy uni
1 choy qoshiq vanil shakari
Qadam 1
Tugallandi

Idishda tuxumlar va shakarni ko'pirtirgich yordamida yaxshilab aralashtirib olamiz. So'ng issiq bo'lmagan eritilgan sariyog'ni quyamiz va yana yaxshilab atalaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Asta sekinlik bilan un va vanil shakarini qo'shib, xamir qoramiz. Xamirimiz quyuqligi xuddi quymoqlar uchun mo'ljallangan xamirdek bo'lishi lozim. Un biroz kamroq yoki biroz ko'proq sarflanishi mumkin.

Qadam 3
Tugallandi

Vaflipishirgichni qizdirib olib, kerak bo'lsa ichiga yog' suramiz. Har gal 1 osh qoshiqdan hamir solib, qizarib chiqqunicha pishiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tayyor vaflilarni issiqligida naycha holatiga keltirib olamiz. Ichini o'z ta'bingizga qarab to'ldirsangiz bo'ladi.

Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 2 soat
  • Portsiya 10
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
2 tuxum
100 gramm shakar
100 gramm sariyog'
100-125 gramm bug'doy uni
1 choy qoshiq vanil shakari
oldingi
Videoretsept: Sabzavotli halqachalar
keyingi
Qovoq va suli yormasi solib tayyorlanilgan maffinlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.