fbpx
Panna Kotta

Panna Kotta

Taomlari:

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Hech kimni befarq qoldirmaydigan ajoyib shirinlik!

Panna kotta italyanchadan so’zma-so’z «qaynatilgan krem» ma’nosini bildiradi. Bu desert qaymoq, sut va shakardan tayyorlanib, jelatin yordamida uni mayin pudingga aylantiradi.

Masalliqlar:

250 millilitr yog'li qaymoq
125 millilitr sut
8 gramm jelatin
60 gramm shakar
1 choy qoshiq vanil shakari
Qadam 1
Tugallandi

Jelatinni oldindan sovuq suvga ivitib qo'yamiz. Jleatin kukunlarini 45 millilitr miqdordagi suvga ivitamiz. Chetga olib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qaymoq, sut va shakarni alohida idishga solamiz. Vanil shakarini ham solamiz. O'rtacha olovda qaynash darajasiga keltiramiz. Olovdan olamiz va ko'pchigan jelatinni solamiz. Jletin erigunicha qoshiqda yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Mavjud qolipcha yoki stakanlarga solammiz va 5-6 soatga sovutgichga olib qo'yamiz.

Ustini ta'bga qarab, rezavor meva yoki eritilgan shokolad bilan bezatamiz. Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

250 millilitr yog'li qaymoq
125 millilitr sut
8 gramm jelatin
60 gramm shakar
1 choy qoshiq vanil shakari
oldingi
Qulupnay va shokoladli ganashdan tayyorlanilgan tartaletkalar
keyingi
«Banoffi» torti

1 Sharhlar Hide Comments

илтимос оддий махсулотларни масалан помидор бодринг меваларни чиройли безатиб дастурхонга олишни хам ургатсангизлар олдиндан рахмат

Исломова Дga fikr bildirish Javobni bekor qilish

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.