Batafsil fotoretsept: tomat qaylasi ostida go’shtli «Atirgullar»
Masalliqlar:
-
Xamir uchun
-
2 ta tuxum
-
300 gramm un
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
50 millilitr suv
-
1 choy qoshiq tuz
-
Nachinka uchun
-
600 gramm mol go'shtidan qiyma
-
1 ta piyoz
-
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
1 bog' petrushka yoki kashnich
-
1 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
1 choy qoshiq kashnich urug'i
-
3 osh qoshiq suv
-
Qayla uchun
-
1 ta piyoz
-
1 ta qizil bulg'or qalampiri
-
1 osh qoshiq tomat pastasi
-
500 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar
-
200 millilitr o'simlik yog'i
-
50 gramm sariyog'
-
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
1 choy qoshiq tuz
-
0,5 choy qoshiq qora murch
-
1 choy qoshiq kashnich urug'i
-
300 millilitr qaynagan suv
-
1 bog' istalgan ko'katlar
Yo’nalishlar
Go’shtli «Atirgullar» tez tayyorganligi uchun dangasa chuchvara dep ataladi. Ularni tovada, pechda, multivarkada, bug’da yoki suvda qaynatib tayyorlash mumkin. Har doim har-xil ta’m va yangi taom.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 60 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
2 ta tuxum | |
300 gramm un | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
50 millilitr suv | |
1 choy qoshiq tuz | |
Nachinka uchun |
|
600 gramm mol go'shtidan qiyma | |
1 ta piyoz | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 bog' petrushka yoki kashnich | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq kashnich urug'i | |
3 osh qoshiq suv | |
Qayla uchun |
|
1 ta piyoz | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
1 osh qoshiq tomat pastasi | |
500 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar | |
200 millilitr o'simlik yog'i | |
50 gramm sariyog' | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq kashnich urug'i | |
300 millilitr qaynagan suv | |
1 bog' istalgan ko'katlar |
Xamir tayyorlaymiz
Chuqur idishda tuxum, suv, o’simlik yog’i va tuzni aralashtiramiz.
Katta va chuqur tovada o’simlik yog’i va sariyog’ni qizdiramiz.
15 daqiqadan so’ng ziravorlar, maydalangan sarimsoqpiyozni qo’shib, aralashtiramiz va olovdan olamiz.
Qaylaga suv qo’shib, qaynatamiz.
Qopqoq ostida 25-30 daqiqa ostida qaynatamiz.
Masalliqlar:
Xamir uchun |
|
2 ta tuxum | |
300 gramm un | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
50 millilitr suv | |
1 choy qoshiq tuz | |
Nachinka uchun |
|
600 gramm mol go'shtidan qiyma | |
1 ta piyoz | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 bog' petrushka yoki kashnich | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq kashnich urug'i | |
3 osh qoshiq suv | |
Qayla uchun |
|
1 ta piyoz | |
1 ta qizil bulg'or qalampiri | |
1 osh qoshiq tomat pastasi | |
500 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar | |
200 millilitr o'simlik yog'i | |
50 gramm sariyog' | |
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
0,5 choy qoshiq qora murch | |
1 choy qoshiq kashnich urug'i | |
300 millilitr qaynagan suv | |
1 bog' istalgan ko'katlar |