Batafsil fotoretsept: qiymali nachinkali pechda pishirilgan kartoshka
Masalliqlar:
-
5 ta o'rtacha kartoshka
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
2 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
Nachinka uchun
-
40 millilitr o'simlik yog'i
-
300 gramm qiyma
-
1 ta piyoz
-
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
-
200 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar
-
2 osh qoshiq pomidor pastasi
-
1 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
20 millilitr suv
-
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
Yo’nalishlar
Oson va mazzali tushlik yoki kechki ovqat uchun go’shtli nachinkali pechda pishirilgan kartoshka tayyorlash usuli. Tayyorlanishi oson, mazzasi esa lazzatli.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
5 ta o'rtacha kartoshka | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
2 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
Nachinka uchun |
|
40 millilitr o'simlik yog'i | |
300 gramm qiyma | |
1 ta piyoz | |
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
200 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar | |
2 osh qoshiq pomidor pastasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
20 millilitr suv | |
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq |
Patnisga terib, oldindan 190C gacha qizdirilgan pechga 1 soatga qo’yamiz. Tayyorligini sanchqi yordamida tekshiramiz: kartoshka juda yumshoq bo’lishi kerak.
Piyozni mayda qilib to’g’raymiz. Sarimsoqpiyozni pressdan chiqaramiz.
Masalliqlar:
5 ta o'rtacha kartoshka | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
2 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
Nachinka uchun |
|
40 millilitr o'simlik yog'i | |
300 gramm qiyma | |
1 ta piyoz | |
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi | |
200 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar | |
2 osh qoshiq pomidor pastasi | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
20 millilitr suv | |
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq |