fbpx
Batafsil fotoretsept: qiymali nachinkali pechda pishirilgan kartoshka

Batafsil fotoretsept: qiymali nachinkali pechda pishirilgan kartoshka

Masalliqlar:

  • Nachinka uchun

Yo’nalishlar

Oson va mazzali tushlik yoki kechki ovqat uchun go’shtli nachinkali pechda pishirilgan kartoshka tayyorlash usuli. Tayyorlanishi oson, mazzasi esa lazzatli.  

Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
5 ta o'rtacha kartoshka
30 millilitr o'simlik yog'i
2 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
Nachinka uchun
40 millilitr o'simlik yog'i
300 gramm qiyma
1 ta piyoz
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
200 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar
2 osh qoshiq pomidor pastasi
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
20 millilitr suv
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
Qadam 1
Tugallandi

Barcha masalliqlarni tayyorlaymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Kartoshkani yuvib, sanchqi yordamida barcha tomonini teshib chiqamiz. O’simlik yog’i surtib, ziravorlar sepamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Patnisga terib, oldindan 190C gacha qizdirilgan pechga 1 soatga qo’yamiz. Tayyorligini sanchqi yordamida tekshiramiz: kartoshka juda yumshoq bo’lishi kerak.

Qadam 4
Tugallandi

Piyozni mayda qilib to’g’raymiz. Sarimsoqpiyozni pressdan chiqaramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Chuqur tovada o’simlik yog’ini qizdirib, qiymani qovuramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Qiyma yaxshi qovurilgandan so’ng piyoz va sarimsoqpiyoz qo’shib, qovurishni davom etamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Sharbati bilan pomidorlar, tomat pastasi, suv va ziravorlarni qo’shib aralashtiramiz. Past olovda 5-7 daqiqa davomida pishiramiz.

Qadam 8
Tugallandi

Kartoshkani pechdan chiqarib o’rtasidan kesamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Sanchqi yordamida kartoshka ichini ezib pyure holatiga keltiramiz, qirg’ichdan chiqarilgan pishloq sepib, ehtiyotkorlik bilan aralashtiramiz.

Qadam 10
Tugallandi

Ustiga qovurilgan qiymani solamiz.

Qadam 11
Tugallandi

Smetana va ko’kat bilan bezatamiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 1 soat 30 daqiqa
  • Portsiya 5
  • O’rtacha
  • 190C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
5 ta o'rtacha kartoshka
30 millilitr o'simlik yog'i
2 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
Nachinka uchun
40 millilitr o'simlik yog'i
300 gramm qiyma
1 ta piyoz
2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
200 millilitr o'z sharbatiga yopilgan pomidorlar
2 osh qoshiq pomidor pastasi
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
20 millilitr suv
100 gramm qirg'ichdan chiqarilgan qattiq pishloq
oldingi
Videoretsept: «Lola» somsa
keyingi
Batafsil fotoretsept: krevetkalik salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.