fbpx
Yashil no’xatdan tayyorlanilgan quyuq sho’rva

Yashil no’xatdan tayyorlanilgan quyuq sho’rva

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Yashil no’xat va yalpiz solib pishiriladigan quyuq sho’rva umuman noodatiy ta’mi bilan sizni hayron qoldirishi aniq.

Ko’k piyozning shirasi, yashil no’xatning mayinligi va yalpiz isi bu taomga bir butunlik bahsh etadi.

Tayyorlaniladigan taomga taxminan 13 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop tilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 bog' maydalangan ko'k piyoz
1 dona kartoshka
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
850 millitr tovuqli yoki sabzavotli bulyon
250 gramm yashil no'xat
4 osh qoshiq to'g'ralgan yalpiz
bir chimdim shakar upasi
1 osh qoshiq limon sharbati
150 millilitr qaymoq yoki smetana
Qadam 1
Tugallandi

Qozonga po'stidan archilgan piyoz, sarimsoqpiyoz va kartoshkani solamiz va ustidan bulyon quyamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Qaynash darajasiga kelgandan so'ng, olovni pasaytirib, 15 daqiqa qaynatamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Bulyonga tuz sepamiz va kartoshkani pishgan-pishmaganini tekshirib ko'ramiz.

Yashil no'xatni solib, 5 daqiqa davommida pishirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

So'ng sho'rvani blender idishiga solib, hammasini maydalab olamiz.

Ichiga qaymoq, ta'bga qarab tuz va murch sepamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 bog' maydalangan ko'k piyoz
1 dona kartoshka
1 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
850 millitr tovuqli yoki sabzavotli bulyon
250 gramm yashil no'xat
4 osh qoshiq to'g'ralgan yalpiz
bir chimdim shakar upasi
1 osh qoshiq limon sharbati
150 millilitr qaymoq yoki smetana
oldingi
Kartoshkali kotletlar
keyingi
Tunets balig’i va bulg’or qalampiridan tayyorlanilgan bruskettalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.