Batafsil fotoretsept: olxo’ri qo’shilgan bodomli pirog
Masalliqlar:
-
2 ta tuxum
-
150 gramm bodom ekstrakti
-
160 millilitr o'simlik yog'i
-
200 millilitr smetana
-
0,5 choy qoshiq bodom ekstrakti
-
140 gramm un
-
90 gramm bodom uni
-
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
200 gramm olxo'ri
-
1 osh qoshiq jigarrang shakar
-
Qolipga surtish uchun
-
1 osh qoshiq o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Og’izda eriydigan bodomli xamir va ko’pgina xushbo’y olxo’ri – mukammal uyg’unlik. Bu pishiriq juda tez va oson tayyorlanadi, ta’mi esa takrorlanmas – bodom uni xamirni mayin qiladi, olxo’ri esa nordonlik qo’shadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
2 ta tuxum | |
150 gramm bodom ekstrakti | |
160 millilitr o'simlik yog'i | |
200 millilitr smetana | |
0,5 choy qoshiq bodom ekstrakti | |
140 gramm un | |
90 gramm bodom uni | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
200 gramm olxo'ri | |
1 osh qoshiq jigarrang shakar | |
Qolipga surtish uchun |
|
1 osh qoshiq o'simlik yog'i |
22 sm diametrlik qolipga pergament qog’ozi solib, 1 osh qoshiq o’simlik yog’ini surtib chiqamiz.
Olxo’rini danaklardan tozalab, dumaloq shaklda kesamiz.
Masalliqlar:
2 ta tuxum | |
150 gramm bodom ekstrakti | |
160 millilitr o'simlik yog'i | |
200 millilitr smetana | |
0,5 choy qoshiq bodom ekstrakti | |
140 gramm un | |
90 gramm bodom uni | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
200 gramm olxo'ri | |
1 osh qoshiq jigarrang shakar | |
Qolipga surtish uchun |
|
1 osh qoshiq o'simlik yog'i |