fbpx
Qaymoq-qo’ziqorinli qaylada pishirilgan tovuq filesi

Qaymoq-qo’ziqorinli qaylada pishirilgan tovuq filesi

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qaymoqli qaylada pishiriladigan tovuq filesi juda tez tayyorlaniladi. Bunday taom takrorlanmas ta’mda bo’lib, bir martadayoq ko’nglingizga yoqishi shubhasiz.

Shuningdek, taom juda yumshoqligi sabab ham, yosh-u qariga birdek manzur keladi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 38 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

4 ta tovuq filesi
2 osh qoshiq zaytun moyi
ta'bga qarab tuz va murch
230 gramm shampinyon
50 gramm sariyog'
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
1 osh qoshiq un
120 millilitr suv
240 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
50 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
2 osh qoshiq to'g'ralgan petrushka
Qadam 1
Tugllandi

Tovuq filesini oshxona bolg'achasi yordamida urib chiqamiz. Hamma joyiga tuz va murch sepib chiqamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tovaga zaytun yog'ini quyib, tovuq filesini har ikala tomonini 3-5 daqiqadan qovurib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tovuq go'shtini likopchaga olib, tovaga mayda to'g'ralgan qo'ziqorinni solamiz. Yumshaguniga qadar, taxminan 1-2 daqiqa qovurib olamiz. So'ng ularni ham boshqa idishga olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Sariyog'ni tovaga solib eritamiz va to'g'ralgan sarimsoq piyozni solib, qovurrib olamiz. 2-3 daqiqa qovurgandan so'ng esa unni solib, tezda aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Suv va qaymoqni ham solamiz. Qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i, sarimsoq piyoz kukuni, tuz va murchni ham solamiz. Qayla quyuqlashishni boshlaguniga qadar qaynatamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Tovuq va qo'ziqorinni qaylaga solib, 10 daqiqa dimlab pishiramiz.

Qadam 7
Tugllandi

Pishgan taom ustidan to'g'ralgan petrushka sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

4 ta tovuq filesi
2 osh qoshiq zaytun moyi
ta'bga qarab tuz va murch
230 gramm shampinyon
50 gramm sariyog'
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
1 osh qoshiq un
120 millilitr suv
240 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
50 gramm qirg'ichdan chiqarilgan parmezan pishlog'i
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
2 osh qoshiq to'g'ralgan petrushka
oldingi
Videoretsept: Shakarli rogaliklar
keyingi
Tvorogli pirog

Fikringiz