Batafsil fotoretsept: apelsin sedrasiga ega shokoladli pryaniklar
Masalliqlar:
-
xamiri uchun
-
100 gramm asal
-
200 gramm shakar
-
2 ta tuxum
-
2 choy qoshiq maydalangan zanjabil
-
3 choy qoshiq dolchin
-
3 choy qoshiq kakao kukuni
-
450 gramm un
-
150 gramm "Домашнее застолье" margarini
-
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
apelsin sedrasi
-
glazuri uchun
-
1 ta tuxum oqi
-
200 gramm shakar upasi
Yo’nalishlar
Xushbo’y va qarsildoq, ammo nozik markaziga ega shokoladli to’q sariq pechenye o’zining yorqinligi va tashqi qiyofasi bilan sizni maftun etadi.
Xamir tarkibidagi apelsin po’sti pryaniklarga o’zgacha lazzat bag’ishlaydi va bu oilaviy qishki choy ichishlar uchun ajoyib imkoniyat!
Qolaversa siz uni oldindan tayyorlab, qutilarga solib, do’stlaringiz va tanishlaringizga berishingiz mumkin.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
100 gramm asal | |
200 gramm shakar | |
2 ta tuxum | |
2 choy qoshiq maydalangan zanjabil | |
3 choy qoshiq dolchin | |
3 choy qoshiq kakao kukuni | |
450 gramm un | |
150 gramm "Домашнее застолье" margarini | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
apelsin sedrasi | |
glazuri uchun |
|
1 ta tuxum oqi | |
200 gramm shakar upasi |
Yumshoq va ozroq yopishqoq xamir qoramiz. Xamirni yopishqoq plyonkaga o'rab, 1-2 soatga muzlatgichga yuboramiz.
Xamirni muzlatgichdan olib, 3 ga bo'lamiz. Har bir bo'lakni pergament qog'ozi ustida 0,5 sm qalinlikda yoyamiz.
Maslahat: birinchi bo'lakni yoyayotgan payt qolganlarini muzlatgichda saqlang.
Qolipchalar yordamida pryaniklarni kesib, ortiqcha xamirlarni olib tashlaymiz va pergament bilan birgalikda gaz pechi patnisiga joylashtiramiz.
180 darajada qizdirilgan gaz pechiga 5-7 daqiqaga yuboramiz.
Glazur tayyorlaymiz:
Tuxum oqini qattiq pik holatiga kelgunicha ko'pirtiramiz. Shakar upasini solib, yana bir-ikki daqiqa ko'pirtiramiz. Glazurni konditer qopchasiga solib, pryaniklarni bezatamiz. So'ngra 1-2 soat glazurlar qotishini kutamiz.
Yoqimli ishtaha!
Instagram: Домашнее застолье
Сайт: www.dom-zastolye.uz
Reklama huquqi ostida
Masalliqlar:
xamiri uchun |
|
100 gramm asal | |
200 gramm shakar | |
2 ta tuxum | |
2 choy qoshiq maydalangan zanjabil | |
3 choy qoshiq dolchin | |
3 choy qoshiq kakao kukuni | |
450 gramm un | |
150 gramm "Домашнее застолье" margarini | |
1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
apelsin sedrasi | |
glazuri uchun |
|
1 ta tuxum oqi | |
200 gramm shakar upasi |