«Bahorgi» salat
Masalliqlar:
-
yarim bosh karam
-
6 ta rediska
-
3 ta bodring
-
1 bog' ko'k piyoz
-
1 bog' shivit
-
3 ta tuxum
-
130 gramm smetana
-
2 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
1 choy qoshiq xantal
-
1 choy qoshiq tuz
-
1 choy qoshiq qora murch
-
yarim limon sharbati
Yo’nalishlar
Yangi ko’katlar, karam va rediskalik salat – bahor va yoz mavsumining belgisidir. U juda tez va oson tayyorlanadi, ta’mi esa juda mazzali.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 18 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
yarim bosh karam | |
6 ta rediska | |
3 ta bodring | |
1 bog' ko'k piyoz | |
1 bog' shivit | |
3 ta tuxum | |
130 gramm smetana | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq xantal | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
yarim limon sharbati |
Karamni mayda somoncha shaklida to’g’raymiz. Agar karam katta bo’lsa, somonchani bir necha bo’lakga bo’lib maydalaymiz.
Shivit va ko’k piyozni mayda to’g’rab karamga qo’shamiz. Tuz sepib aralashtiramiz.
Tuxumni 9 daqiqa davomida qaynatamiz. Pishgan tuxumni sovuq suvga solamiz, tozalab katta bo’klarga to’g’raymiz.
Rediskani yarim halqa shaklida to’graymiz.
Bodringni, po’stlog’ini tozalamasdan, halqa yoki yarim halqa shaklida to’g’raymiz.
Barcha masalliqlarni aralashtirib, smetana, o’simlik yog’i, limon sharbati va ziravorlar qo’shamiz.
Masalliqlar:
yarim bosh karam | |
6 ta rediska | |
3 ta bodring | |
1 bog' ko'k piyoz | |
1 bog' shivit | |
3 ta tuxum | |
130 gramm smetana | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
1 choy qoshiq xantal | |
1 choy qoshiq tuz | |
1 choy qoshiq qora murch | |
yarim limon sharbati |