fbpx
Room 5 kafesidan retsept: minestrone sho’rvasi

Room 5 kafesidan retsept: minestrone sho’rvasi

Taomlari:

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Italyancha minestrone sho’rvasini o’zingiz uyda tayyorlashni istaysizmi? Room 5 mashhur kafesi o’zining retseptlarini biz bilan bo’lishishga qaror qildi.

Minestrone bu yengil va juda foydali italyancha sho’rva bo’lib, mavsumiy sabzavotlardan tayyorlaniladi. Hazm bo’lishi qiyin ovqatlardan charchagan bo’lsangiz, unda shunday sho’rvalar ayni muddao.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
30 gramm qovoqcha
30 gramm baqlajon
20 gramm qizil piyoz
70 gramm pomidor
50 gramm shampinyon
30 millilitr zaytun moyi
4 piyola suv
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab ko'katlar
Qadam 1
Tugllandi

Barcha sabzavotlarni mayda to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.

Piyozni avval tillarangga kirgunicha qovurib olamiz.

Sabzavotlarni qolganini ham va past olovda navbat va navbat qovurib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Piyozga avval qovoqchani solamiz, so'ng baqlajonni va qo'ziqorinni solib 3 daqiqa qovuramiz.

Qadam 3
Tugllandi

Pomidorni ham to'g'rab qolgan sabzavotlarga qo'shib qovuramiz.

Pomidorni solgandan so'ng undan boshqa sabzavotlarni pishishini susaytiruvchi kislota ajraladi.

Qadam 4
Tugllandi

Sabzavotlar chala pishganidan so'ng, ustidan qaynagan suv solamiz.

Tuz va murchini rostlaymiz va 10 daqiqa tayyor bo'lgunicha pishiramiz.

Qadam 5
Tugllandi

Tayyor sho'rvani guruch yoki “orzo” makaronlari (tashqi ko'rinishi guruchga o'xshab ketadi) bilan tortishingiz mumkin va ko'katlardan sepib bezatasiz.

O'zingizni sinab ko'ring!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • 30 daqiqa
  • Serves 2
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
30 gramm qovoqcha
30 gramm baqlajon
20 gramm qizil piyoz
70 gramm pomidor
50 gramm shampinyon
30 millilitr zaytun moyi
4 piyola suv
ta'bga qarab tuz va murch
ta'bga qarab ko'katlar
oldingi
Videoretsept: Mikroto’lqinli pechda kartoshkali chipslar tayyorlash
keyingi
Batafsil fotoretsept: Chuchvara

Fikringiz