fbpx
Asal-zanjabilli soyada pishirilgan tovuq qanotchalari

Asal-zanjabilli soyada pishirilgan tovuq qanotchalari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Asal, zanjabil va soya qaylasini birlashmasidan pishirilgan tovuq qanotchalari ajoyib ta’mga ega bo’lib, usti qarsildoq, ichi yumshoqqina bo’lib pishadi. Oila a’zolaringizni yangicha taom bilan siylang.

Bu ovqat issiq, iliq va sovuq holatlarida dasturxonga tortilsa, har birida o’zgacha ta’mga ega bo’ladi. Ishonmaysizmi?! Unda tayyorlab ko’ring va bunga amin bo’lasiz.

Masalliqlar:

800 gramm tovuq qanotchalari
3-4 osh qoshiq soya qaylasi
1-2 osh qoshiq asal
3 tishcha sarimsoqpiyoz
30 gramm zanjabil
0.5 ta limon sharbati
ta'bga qarab yanchilgan achchiq qalampir
Qadam 1
Tugallandi

Katta idishga ezilgan sarimsoqpiyoz, qirg'ichning kichkina tishidan o'tkazilgan zanjabil, achchiq qalampir, limon sharbati, asal va soya qaylasi solinadi va yaxshilab aralashtiriladi.

Qadam 2
Tugallandi

Tovuq qanotchalari yaxshilab yuviladi, qog'oz sochiq yordamida ortiqcha suvidan xalos qilinadi.

Qanotchalarning uchi kesib tashlanadi.

Qadam 3
Tugallandi

Tovuq qanotchalari chuqurroq idishga solinadi va ustidan marinad quyib, yacshilab aralashtiriladi.

Usti oziq-ovqat pelyonkasi bilan yopiladi va sovutgichga qo'yiladi.

Qadam 4
Tugallandi

Tovuq qanotchalari qolipga bir qator qilib teriladi va 200 C da 20-25 daqiqa davomida pishirib olinadi.

Pishirish jarayonida qanotchalar ag'dariladi va ustidan marinad quyiladi.

Yangi yil dasturxoningizda mazali retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga a'zo bo'ling.

  • 01:30
  • Oddiy
  • 200 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

800 gramm tovuq qanotchalari
3-4 osh qoshiq soya qaylasi
1-2 osh qoshiq asal
3 tishcha sarimsoqpiyoz
30 gramm zanjabil
0.5 ta limon sharbati
ta'bga qarab yanchilgan achchiq qalampir
oldingi
Avokado va qizil ikradan muss
keyingi
Zanjabilli pechenyelardan gulchambar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.