Videoretsept: suli yormasidan pechenye
Masalliqlar:
-
45 gramm suli yormasi uni
-
100 gramm bug'doy uni
-
50 gramm shakar upasi
-
40 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini
-
2 osh qoshiq mayizmaydalangani
-
2 gramm iste'mol sodasi
-
1 choy qoshiq quyuq murabbo yoki jem
-
1 choy qoshiq dolchin
-
0,5 choy qoshiq tuz
-
3 osh qoshiq iliq suv
Yo’nalishlar
Suli yormasidan nafaqat bo’tqa, balki mazali pechenye ham tayyorlasa bo’ladi. Bunday pechenye qarsildoq, qumoq hamda mazali va foydali bo’lib pishadi.
Bir finjon qahva, choy yoki sutga ajoyib qo’shimcha bo’la oladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 15 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
45 gramm suli yormasi uni | |
100 gramm bug'doy uni | |
50 gramm shakar upasi | |
40 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini | |
2 osh qoshiq mayiz | |
2 gramm iste'mol sodasi | |
1 choy qoshiq quyuq murabbo yoki jem | |
1 choy qoshiq dolchin | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
3 osh qoshiq iliq suv |
Suli yormasini qahva maydalagichda maydalab, un holatiga keltirib olamiz.
Katta idishda yumshagan margarin, shakar, dolchin va maydalangan mayizni yaxshilab aralashtiramiz.
Iliq suvda tuzni eritib, so'ngra un bilan birga margarinli massamizga solamiz. Yaxshilab aralashtiramiz.
So'ngra murabbo, iste'mol sodasi va elangan bug'doy unini solamiz.
Xamir qorib, 10 daqiqaga tindirib qo'yamiz.
Xamirni 0,5 -0,7 sm qalinlikda yoyib, qolipcha yoki stakan yordamida pechenyelar kesib olamiz.
180 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 10-12 daqiqaga yuboramiz.
Pechenyelarni issiqligida iste'mol qilgan yaxshiroq. Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
45 gramm suli yormasi uni | |
100 gramm bug'doy uni | |
50 gramm shakar upasi | |
40 gramm Maselkodan "Konditer premium" margarini | |
2 osh qoshiq mayiz | |
2 gramm iste'mol sodasi | |
1 choy qoshiq quyuq murabbo yoki jem | |
1 choy qoshiq dolchin | |
0,5 choy qoshiq tuz | |
3 osh qoshiq iliq suv |