Videoretsept: pishirishni talab qilmaydigan shokoladli chizkeyk
Masalliqlar:
-
180-200 gramm "Crafers"dan shokoladli pechenye
-
80-100 gramm sariyog'
-
pishloqli qavatiga
-
600 gramm tvorogli pishloq
-
300 gramm "Crafers" shokolad va yong'oqli pasta
-
60 gramm 35 %li yog'li qaymoq
-
20 gramm jelatin
-
120 gramm sovuq suv
-
shokoladli glazuriga
-
100 gramm 35 %li yog'li qaymoq
-
1 ta "Crafers" sutli shokoladi
Yo’nalishlar
Bizda sizlar uchun chizkeykning yangi retsepti mavjud. Tvorogli pishloq va shokolad pastasi ta’mli ushbu chizkeyk – juda mazali va nozik ta’mga ega.
Bunday ajoyib chizkeykni ta’tib ko’rishni ortga surmang, aksincha uni bugunoq tayyorlab, o’zingiz va oila a’zolaringizni xursand qiling.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 100 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
180-200 gramm "Crafers"dan shokoladli pechenye | |
80-100 gramm sariyog' | |
pishloqli qavatiga |
|
600 gramm tvorogli pishloq | |
300 gramm "Crafers" shokolad va yong'oqli pasta | |
60 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
20 gramm jelatin | |
120 gramm sovuq suv | |
shokoladli glazuriga |
|
100 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
1 ta "Crafers" sutli shokoladi |
Pechenyeni kombayn yoki o'qlov yordamida maydalab olamiz.
Maydalab qumoq shakliga keltirilgan pechenyega eritilgan sariyog'ni quyamiz. Aralashtiramiz.
22-24 sm diametrga ega qolip tagini pergament qog'ozi bilan qoplaymiz. Yonlarini yog'laymiz. Tagiga qumoq pechenyeni solib, yaxshilab jipslashtiramiz. So'ngra muzlatgichga pishloqli qavat tayyor bo'lgunicha yuboramiz.
Pishloqli qavatni tayyorlaymiz:
Shishishi uchun jelatinni sovuq suvga ivitib qo'yamiz (15 daqiqaga).
Chuqur idishda tvorogli pishloq va shokolad pastasini aralashtiramiz.
Qaymoq solib, yaxshilab aralashtiramiz.
Jelatin suyuq holga kelishi uchun uni isitamiz, ammo qaynab ketishi kerak emas.
Ozroq sovutib, so'ngra extiyotkorlik bilan ingichka qilib, pishloq va shokoladli kremga quyamiz.
Hosil bo'lgan massani pechenye turgan qolipga quyib, 30 daqiqaga muzlatgichga olib qo'yamiz.
Shokoladli glazur tayyorlaymiz:
Shokoladni bo'laklarga bo'lib, ustidan issiq qaymoqni quyamiz. Aralashtiramiz.
Ozroq sovutib, so'ngra ozroq o'zini ushlab olgan pishloqli qavat ustidan quyamiz.
Chizkeykni 5-6 soatga muzlatgichga yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Reklama huquqi asosida
Instagramdagi rasmiy sahifasi: @crafersuz
Facebookdagi rasmiy sahifasi: @crafersuz
Rasmiy sayt: http://www.crafers.uz/
Rasmiy telegram kanali: crafersuz
Masalliqlar:
180-200 gramm "Crafers"dan shokoladli pechenye | |
80-100 gramm sariyog' | |
pishloqli qavatiga |
|
600 gramm tvorogli pishloq | |
300 gramm "Crafers" shokolad va yong'oqli pasta | |
60 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
20 gramm jelatin | |
120 gramm sovuq suv | |
shokoladli glazuriga |
|
100 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
1 ta "Crafers" sutli shokoladi |