fbpx
Smetanali qaylada pishirilgan tovuq oyoqchalari

Smetanali qaylada pishirilgan tovuq oyoqchalari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bugungi sizlarga taqdim etmoqchi bo’lgan retseptimiz bayram dasturxoniga ham, oddiy kechki ovqat sifatida tayyorlashga ham qo’l keladi.

Smetana va xantal aralashmasida pishgan tovuq oyoqchalari umuman o’zgacha nafis ta’mda chiqadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 25 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

500 gramm tovuq oyoqchalari
150 gramm piyoz
100 gramm shampinyon
100 millilitr yog'li qaymoq
1 osh qoshiq xantal
qovurish uchun o'simlik yog'i
50 millilitr oq vino sirkasi yoki olma sirkasi
ta'bga qarab tuz va murch
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
Qadam 1
Tugallandi

Tovuq oyoqchalariga tuz va murch sepib, yog' solingan tovada 5-7 daqiqa qovurib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Piyozni to'rtburchak shaklda, shampinyonlarni kattaroq qilib to'g'raymiz. Tovaga ozroq yog' quyib, ularni qovurib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Ustidan smetana, sirka va xantal solamiz, tuz, paprika va murch sepib, 3 daqiqa dimlab pishiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Toblatmalarga mo'ljallangan qolipga qaylani solamiz, ustidan tovuq oyoqchalarini terib chiqamiz. 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 30 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

500 gramm tovuq oyoqchalari
150 gramm piyoz
100 gramm shampinyon
100 millilitr yog'li qaymoq
1 osh qoshiq xantal
qovurish uchun o'simlik yog'i
50 millilitr oq vino sirkasi yoki olma sirkasi
ta'bga qarab tuz va murch
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
oldingi
«Pancho» torti
keyingi
Tez tayyorlaniladigan «M&M’s» pechenyelari

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.