Videoretsept: vena vaflisi
Masalliqlar:
-
125 gramm Maselkodan "Солнечный" margarini
-
3 ta tuxum
-
100 gramm shakar
-
250 millilitr sut
-
200 gramm un
-
40 gramm makkajo'xori kraxmali
-
10 gramm qabartma (razrixlitel)
-
0,5 choy qoshiq vanil shakari
-
dasturxonga tortish uchun
-
2 osh qoshiq quyultirilgan sut Maselko "Zayka"
-
2 osh qoshiq eritilgan shokolad
-
ta'bga ko'ra istalgan rezavor mevalar
Yo’nalishlar
Sizlar bilan vena vaflisining oson, yetarlicha tez tayyorlanadigan va juda mazali variantining tayyorlanishi bilan bo’lishmoqchimiz.
Vena vaflilarining asosiy xususiyatlari uning mayin, yumshoq va nozikligidadir. Ular butun oila uchun ajoyib nonushta o’rnini bosa oladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 12000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
125 gramm Maselkodan "Солнечный" margarini | |
3 ta tuxum | |
100 gramm shakar | |
250 millilitr sut | |
200 gramm un | |
40 gramm makkajo'xori kraxmali | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
0,5 choy qoshiq vanil shakari | |
dasturxonga tortish uchun |
|
2 osh qoshiq quyultirilgan sut Maselko "Zayka" | |
2 osh qoshiq eritilgan shokolad | |
ta'bga ko'ra istalgan rezavor mevalar |
Tuxumni shakar va vanil shakari bilan venchik yordamida ko'pirtiramiz.
Sutni eritilgan margarin bilan tuxumli massaga solamiz va aralashtiramiz.
So'ngra un, kraxmal va qabartma solib, barchasini yaxshilab aralashtiramiz.
Qizdirilgan vafli pishiradigan moslamani o'simlik yog'i bilan yog'laymiz.
Vafli pishiradigan moslamaga 1-0,5 yarimdan xamir quyamiz (miqdori vafli pishirgichingizning hajmiga bog'liq). Qopqog'ini yopib, 3-4 daqiqa qizargunicha pishiramiz.
Tayyor bo'lgan vaflilarni quyultirilgan sut va eritilgan shokolad bilan birga dasturxonga tortamiz. Ustiga ta'bga ko'ra rezavor mevalar bilan bezak beramiz.
Yoqimli ishtaha!
Telegram kanalga a'zo bo'ling: Maselko
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
125 gramm Maselkodan "Солнечный" margarini | |
3 ta tuxum | |
100 gramm shakar | |
250 millilitr sut | |
200 gramm un | |
40 gramm makkajo'xori kraxmali | |
10 gramm qabartma (razrixlitel) | |
0,5 choy qoshiq vanil shakari | |
dasturxonga tortish uchun |
|
2 osh qoshiq quyultirilgan sut Maselko "Zayka" | |
2 osh qoshiq eritilgan shokolad | |
ta'bga ko'ra istalgan rezavor mevalar |