Videoretsept: tvorogli vareniklar
Masalliqlar:
-
250 gramm tvorog
-
1 ta tuxum
-
2 osh qoshiq eritilgan sariyog'
-
3-4 osh qoshiq shakar
-
3-4 osh qoshiq un
-
bir chimdim tuz
-
ta'bga qarab vanil shakari
Yo’nalishlar
Bunday rus oshxonasi taomlaridan hali tayyorlab ko’rmagan bo’lsangiz, unda hozir buning ayni fursati. Ertalabgi nonushtada yumshoqqina, issiq vareniklar tayyorlab, hammani xursand qiling.
Bolalarga qiziqroq bo’lishi uchun ularni bolajonlaringiz bilan birga tayyorlang. Bu ularga juda yoqadi.
Masalliqlar:
250 gramm tvorog | |
1 ta tuxum | |
2 osh qoshiq eritilgan sariyog' | |
3-4 osh qoshiq shakar | |
3-4 osh qoshiq un | |
bir chimdim tuz | |
ta'bga qarab vanil shakari |
Idishga tvorogni solamiz.
Agar tvorog yo'g'onroq bo'lsa, unda sanchqi bilan ezamiz yoki blenderda maydalaymiz.
Tvorogni ustidan tuxum, sariyog', shakar, tuz va vanil shakarini solamiz.
Barchasini yaxshilab aralashtiramiz.
Hosil bo'lgan aralashma ustidan un elab solinadi va yaxshilab aralashtiriladi.
Stol ustiga un sepiladi va tvorogli xamir qo'yiladi.
Xamirni ohista unga belab olamiz va kolbasa shaklga keltiramiz.
So'ng uni 1 sm qalinlikdagi bo'lakchalarga kesib chiqamiz.
Kesilgan xamirlarni qaynagan tuzli suvda qaynatib olamiz. Sathiga ko'tarilsa pishgan bo'ladi.
Hammasini tayyorlamoqchi bo'lsangiz, unda ortganini muzlatgichda saqlashingiz kerak.
Ularni un sepilgan idish yoki taxtakashga terib chiqing.
Pishgan chuchvaralarni smetana, murabbo va asal bilan birga tortishingiz mumkin.
Yoki ularni o'zingizga sevimli toppinglariz bilan birga iste'mol qiling. Masalan: shokoladli, qulupnayli, karamelli va boshqalar bilan. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
250 gramm tvorog | |
1 ta tuxum | |
2 osh qoshiq eritilgan sariyog' | |
3-4 osh qoshiq shakar | |
3-4 osh qoshiq un | |
bir chimdim tuz | |
ta'bga qarab vanil shakari |