Beshbarmoq

Beshbarmoq

Masalliqlar:

  • Xamiriga:

Yo’nalishlar

Beshbarmoq taomidan siz hali umuman tayyorlab ko’rmagan bo’lsangiz, unda hozirgi retseptimiz sizga ko’makchi bo’lishi shubhasiz.

O’z qo’llaringiz bilan pishirgan beshbarmoq yanada lazzatliroq ta’mda chiqadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 100 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1200 gramm qo'y go'shti yoki ot go'shti
1200 gramm mol go'shti
1-2 bosh piyoz
1 dona sabzi
ta'bga qarab tuz va murch
300 gramm qazi
Xamiriga:
320-350 gramm un
1 dona tuxum
100 millilitr sho'rva bulyoni
1 choy qoshiq tuz
Qadam 1
Tugllandi

Qozonga go'sht, piyoz, sabzini solamiz, ustidan 2 litr sovuq suv quyamiz.

Gaz ustiga qo'yib, kamida 2-3 soat qaynatib pishiramiz.

Vaqt-vaqti bilan, ustidagi ko'pigini olib tashlaymiz.

Tayyor bo'lishidan yarim soat oldin, tuz va murch sepamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tog'orachaga un, tuxum, qaynatilayotgan sho'rva bulyoni va tuzni solib, qattiqroq, qo'lga yopishmaydigan xamir qorib olamiz.

Xamirni ustini yopib, 30 daqiqaga tindirib qo'yamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Tingan xamirni olib, 1.5-2 mm qalinlikda yoyib olamiz va 5-7 sm kattalikda to'rtburchak yoki rombsimon shaklda kesib chiqamiz.

Xamirlarni yoyib, 20 daqiqaga biroz qurishi uchun qoldiramiz.

Qadam 4
Tugllandi

Bulyon ustidan yog'larini olib, kichkina qozonchaga solamiz. Ustidan piyozni yupqa parrak qilib to'g'rab solamiz va yumshagunicha pishiramiz. So'ng shu piyozli aralashmani bulyonning ichiga solamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Bulyondan pishgan go'shtlarini olamiz va xamirlarni solib, 1-2 daqiqa davomida qaynatib pishiramiz.

Pishgan xamirni kattaroq laganga solamiz, ustidan go'shtni to'g'rab yoki butunligicha solamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Taom ustini qazi bo'laklari va to'g'ralgan piyoz bilan bezatamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1200 gramm qo'y go'shti yoki ot go'shti
1200 gramm mol go'shti
1-2 bosh piyoz
1 dona sabzi
ta'bga qarab tuz va murch
300 gramm qazi
Xamiriga:
320-350 gramm un
1 dona tuxum
100 millilitr sho'rva bulyoni
1 choy qoshiq tuz
oldingi
Tovuq va tuxumli maffinlar
keyingi
Pishirilgan kartoshkadan ajoyib salat

Fikringiz