
Ryajenkadan tayyorlangan parhezbop desert
Masalliqlar:
-
100 millilitr sut
-
5 gramm jelatin
-
5 gramm steviyayoki shakar
-
ta'bga qarab vanil ekstrakti
-
100 millilitr ryajenka
Yo’nalishlar
Sut mahsulotlarini sevib iste’mol qiluvchilarga mana bunday shirinlik juda yoqadi. Shuningdek u juda tez va oson tayyorlaniladi.
Desertni xohishga qarab, kakao, shokolad yoki rezavor mevalar bilan bezatish mumkin.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 10 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
| 100 millilitr sut | |
| 5 gramm jelatin | |
| 5 gramm steviya | |
| ta'bga qarab vanil ekstrakti | |
| 100 millilitr ryajenka |
Sovuq sutga jelatinni solib, 15 daqiqaga bo'ktirib qo'yamiz.
Qozonchaga solingan sut-jelatinli aralashmani solib, gazga qo'yamiz. Jelatin erigunga qadar 60-70 C gacha qizdiramiz. Faqat qaynab ketmasligi lozim.
Iliq massaga shakar va vanil shakarini solib, aralashtirib olamiz. So'ng yupqa qilib, ryajenkani quyamiz. Aralashtiramiz.
Xohlagan qolipchalarga quyib, 2 soatga sovutgichga olib qo'yamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Warning: Undefined array key "osetin_author_visibility" in /data/wp-content/themes/food-blog-by-osetin/template-parts/author-info.php on line 3
Warning: Trying to access array offset on null in /data/wp-content/themes/food-blog-by-osetin/template-parts/author-info.php on line 3
Masalliqlar:
| 100 millilitr sut | |
| 5 gramm jelatin | |
| 5 gramm steviya | |
| ta'bga qarab vanil ekstrakti | |
| 100 millilitr ryajenka |





