Videoretsept: amerikancha pankeyklar
Masalliqlar:
-
2 stakan sut
-
2 stakan un
-
3 ta tuxum
-
5 osh qoshiq shakar
-
2 choy qoshiq qabartma
-
3 choy qoshiq vanil shakari
-
0.5 choy qoshiq tuz
-
2-3 osh qoshiq o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Haqiqiy amerikancha pankeyklardan qanday tayyorlash sirlarini videoretseptimizga qarab bilib olasiz.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 12 000 so’m pul sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vatgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
2 stakan sut | |
2 stakan un | |
3 ta tuxum | |
5 osh qoshiq shakar | |
2 choy qoshiq qabartma | |
3 choy qoshiq vanil shakari | |
0.5 choy qoshiq tuz | |
2-3 osh qoshiq o'simlik yog'i |
Chuqurroq idishga tuxumlarni chaqib solamiz, sanchiq yoki venchik yordamida ko'pirtirib olamiz.
Sut, shakar, yog', vanil shakarini solamiz va aralashtirib olamiz.
Un va qabartmani alohida idishga solib aralashtirib olamiz,
Ikkala aralashmani birlashtiramiz va silliq bo'lguniga qadar aralashtirib olamiz.
Quyuq smetanaga o'xshash aralashma hosil bo'ladi.
Tovani gazga qo'yib qizdiramiz, olovni o'rtadan sal pasaytiramiz, yog' solib tovani qizdirib olganimizdan so'ng esa olovni juda pasaytirib olamiz.
Qizigan tovaga xamirdan solamiz va ilk pufakchalar hosil bo'lgunga qadar pishiramiz.
So'ng ag'daramiz va yana 30-40 soniya qovurib olamiz.
Pishgan pankeyklarni sevimli toppinglar - asal, murabbo yoki quyultirilgan sut bilan birga dasturxonga tortamiz. Yoqimli ishtaha!
Instagramdagi rasmiy sahifa: @spice.expert
Facebookdagi rasmiy sahifa: fb.com/spice.expert
Reklama huquqi asosida
Masalliqlar:
2 stakan sut | |
2 stakan un | |
3 ta tuxum | |
5 osh qoshiq shakar | |
2 choy qoshiq qabartma | |
3 choy qoshiq vanil shakari | |
0.5 choy qoshiq tuz | |
2-3 osh qoshiq o'simlik yog'i |
1 Sharhlar Hide Comments
Andijon